Trabajo de tecnologia

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (479 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 27 de noviembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Projecte tècnic
De
tecnologia
Projecte tècnic
De
tecnologia

Índex

Índex 2
Introducció 3
Disseny 4
Plànols 5
Pla de treball 6
Pressupost 7
Conclusió 8
Annexos 9Introducció

Aquet projecte es tracta de fer una figura que conte tres parts: una Base, un pal i la forma d’un ocellLa professora la base ens la ha deixava triar de la forma que nosaltres volguéssim, jo la hefet de forma circular. Desprès li hem tindrem que posar un forat al centre, aquest forat servirà per poder enganxar amb cola un pal, perquè després al posar el ocell el punt de gravetat estigui just alcentre de la figura, las ales i la cua els flexionarem una mica per donar una forma a l’ocell desprès tallarem tres talls de ferro i els enganxarem amb pegament al bec hi ha les ales.

Pla detreball

la primera secció:
la primera classes las vaig dedicar a fer la plantilla de l’ocell, la Silvia en va donar la plantilla de l’ocell i nomes teníem que posar-la en una lamina i traçar una línia iretallar.

la segona i tercera secció:
la segona i tercera secció la he dedicat a posar las mides a la fusta i amb la serra i el cargol de banc i tallar poc a poc intentar donar la forma que johavia triat. I finalment li he fet un forat al centre i li he enganxat un pal.

la quarta i la cinquena secció:
En la quarta i en la cinquena secció no he fet res perquè tenia el braç trencat(enguixat).

La sisena i la setena secció:
En aquestes dues seccions lo que he fet es acabar tot lo que em faltava per fer perquè era el únic alumne que anava endarrerit, em va tocar tallar el metall,donar la forma a l’ocell enganxar-li els metalls, envernissar la fusta i finalment pintar l’ocell.

Pressupost

Material:
Metall 30.00€
Fusta 10.00€
Plástico 3.00€

Horas de...
tracking img