trabajo les magiques nits de prada

Páginas: 4 (943 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2013
1.Fitxa

TÍtol: Les màgiques nits de prada

Autor: Manel Joan i Arinyó

Editorial: Edelvives

Lloc i data de edició: Zaragoza, 2007

Nombre de pàgines: 165 pàgines
2. Tema
El tema el qualtracta la història és les aventures que ocurriexen a dos germans en una universitat.


3. Argument

El llibre explica el que li ocorre a dos germans; Ot de 17 anys e Irirs amb 15 anys peròsembla una xica de 20, que acompanyats pels seus pares van a una universitat de estiu, situada en Prada. El pare dels protagonistes és bomber y la mare, agent secreta, però mai diu a que es dedica en lavida reial perquè no pot dir-ho i diu que es dedica a lo mateix que el seu home.
La universitat on passen l’estiu te moltes llegendes urbanes, una de elles, per exemple, tracta de que el menjar de launiversitat està fet de uns pardals mutants que comença a expandir-se per que el primer sopar que tenen per a menjar té una pinta horrorosa per el qual ningú del alumnes ho tastar i al dia següent esdonen conter que tots els mestres estan malalts per haver menjat el sopar ja que van ser els únics que ho van menjar. Per altra part, pareix que hi ha lladres que acaben sent les encarregades de laneteja, un narcotraficant encarregat de passar droga als alumnes de la ULE (la universitat) i un tipus d’assassí que tan sols va a per dones verges i una profecia de Nostra Damus.
Apart dels misterisque porta la historia, també té la seva part romàntica, encara que al final, tan sols Ot aconsegueix trobar l’amor de la seva vida, ja que Iris va terminar detestan a Héctor el que en un principi eral’home de la seva vida.
4. Parts de la historia
Introducció: La introducció comença en la pàgina huit del primer capítol i acaba en la última del mateix. En esta part ens presenten als protagonistescom a alguns dels personatges secundaris més rellevants de la historia com els pares dels protagonista o les 3M, que són tres xiques.

Nuc: En el nuc es presenten els primers problemes i misteris...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Les Magiques Nits De Prada
  • Les Màgiques Nits De Prada
  • Prada
  • El prado
  • Prados
  • prado
  • trabajo neurociencias prader wili
  • Prado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS