Trabajo película 300

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (696 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 1 de diciembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
TREBALL SOBRE 300

1. Cal llegir l’abstract del film i traduir-lo
300 És una pel·lícula adaptada del còmic 300 de Frank Miller, és un relat fictici de la batalla de les Termòpiles. La pel·lículaestà dirigida per Zack Snyder mentres Frank Miller és el productor executiu i consultor. La pel·lícula es va fer majoritàriament en “Blue-screen” per similitzar les imatges del còmic original.
El reiespartà Leonidas i 300 espartans lluiten fins l’últim home contra el rei-déu Xerxes i el seu exèrcit de més d’un milió d’homes. Mentre la batalla avança, la reina Gorgo té l’intenció d’ajudar al seumarit. La història esta marcada per ser explicada pel soldat espartà Dilios. A través d’aquesta tècnica narrativa s’introdueixen varies criatures fantàstiques, col·locant a 300 en el gènere de fantasiahistòrica.

2. Buscar quan es va produir i on la Batalla de les Termòpiles
Es va produir a les Termòpiles, un famós pas de Grècia entre Tessàlia i Lòcrida (en aquell temps de 12 metres però aramés d’un kilòmetre per la erosió), l’únic lloc pel qual es podia entrar era des del nord cap al sud de Grècia. Va ser a l’any 480 a.C.

3. Com es van produir els efectes especials?
La pel·lícula es vafer majoritàriament en “Blue-screen”, el qual substitueix el fons per una pantalla verda o blava en el que s’hi col·loca el fons o els efectes especials per ordinador.
[pic]

4. Afegir un mapadels fets. Explica les principals diferències entre la realitat i la pel·lícula.
[pic]
Les principals diferencies són que a la pel·lícula els espartans arriben quasi immediatament a les Termòpiles,mentres que en la realitat tindrien que trigar un temps considerable per arribar a les Termòpies. Tampoc no s’hi ensenyen totes les altres batalles que hauria d’haver fet Xerxes per arribar a Esparta.5. Mireu aquest vídeo i compareu-lo amb el film
|Pel·lícula |Realitat |
|Leonidas és...
tracking img