trabajo

Páginas: 16 (3892 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
esto lo hago solo para registrarme .....................................................................................................................................cddqweertyuiopasdfl lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllfewfwefefngorngongrnj-
jorijgr

Capítol 1

Teresa Louzao, un dia, va rebre una carta del seu germà.
Es va llevar un gran pes del consciència al veureque el seu germà no sabia oblidat d'ella i que sempre se'n recordava de tots el moments que havien viscuts junts. Teresa al veure que era del seu germà s'apropà a l'aparador on veia les fotografies de la seu família i li venien a la ment tota mena de records: de la seu mare , del seu germà.... Li va donar més atenció a una fotografia en concret on estava Teresa, Xavier i Adrià (en una capella deSant Roc). On Xavier i Adrià l´acceptaren a Teresa com a companya i on va descobrir que estava enamorada d´Adriá (tota la vida).
Es va concentrar en el sobre (Teresa) on va pensar on devia estar eixa destinatari que ficava. Doroña-Vilarmaior però obri el sobre pensant que seria alguna publicació o traducció del seu germà però a l'obrir...
Va veure que hi havia :un altre sobre (aquest sobre erareforçat i fort) dins, i un full on llisgué : era una carta de Xavier molt estranya el qual li demanava que fer-ha dues coses per ell:

1. Que no òbrigues l´altre sobre.
2. Que , si en una setmana no ha rebut noticies d´ell que vaja ala comissària de Vigo i pregunte per l´inspector Soutullo (que li donara el sobre).

Li conta que en aquest mon hi ha coses que les persones no podem imaginar ( nocom abans creia ell).(Temor , mort, ajudar a Xavier, carta de la planta baixa).
Teresa estava molt inquieta (deveres o reial la carta?)
No podia avançar l'ansietat , es veia envoltada de les paraules del seu germà (3 dies passaren).
Va agafar el sobre i l'examinà i l´obrí hi havien fulls escrits per Xavier ,unes quantes cartes d´Adrià adreça (Doroña-Vilarmaior).
Un altre sobre menut ambfotografies molt semblants (sèrie).
Va intentar dominar els nervis i comença a llegir aquells fulls per trobar-hi una explicació.

Capítol 2

Xavier conta al principi de la carta, la seua vida, les seues activitats, pensant que lo millor que podia fer era passar este escrivint que era lo que millor sabia fer. El començament de la carta tractava de contar la seua vida, professió ( que ell pensà queon a arribat en la seua professió va ser per l'atzar) i conta com es va fer conegut al mon de l'escriptura. Quan contà la seua vida, digué que en esta carta de qui volia parlar era d' Adrià; i començà a parlar de la seua amistat, la qual provenia de lluny. Ell contà que de jove se n'anà a Barcelona a la facultat de filosofia i Adrià a Madrid a estudiar Belles Arts. Cap dels dos acabaren lacarrera, ja que Xavier es dona compter que ell lo que vol es escriure. Adrià també abandona la carrera per a buscar la pintura que ell reconeixia com professional. Amb el pas dels temps va aconseguir un gran èxit amb les seues exposicions e activitats, ademés Xavier també guanya un gran prestigi en la seua escriptura. Un dia Xavier i Adrià quedaren, com tots els anys, a parlar, on Xavier mirant elperiòdic va veure un anunci que resaltava entre els altres:

Vendo casa embrujada, absténgase curiosos y bromistas. Teléfono 76 20 58

Adrià digué a Xavier que compraria aquella casa i d'aquella broma es convertí en realitat... Xavier s'en anà a diferents punts per a realitzar el seu treball. Al cap de 2 mesos tornà a casa on va rebre una gran quantitat de cartes totes elles eres: publicitats,notificacions, comunicacions... i 2 cartes de la seua germana i cartes d'Adrià ( 8 cartes) totes amb la direcció Doroña- Vilarmaior, les mirà, les ordenà i començà a llegir-les.

Capítol 3

Adrià comença dient que aquella aposta que havien fet, l'anunci d'aquella casa ja l'havia guanyat, que l'havia comprada, però contà com havia sigut:
Aquell desig de trobar una residència, es va convertir en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS