Trabajo

Páginas: 8 (1882 palabras) Publicado: 7 de noviembre de 2012
2.-Que és l’Hipnofòbia

L’hipnofòbia es un poder que s’adquireix al no dormir, al no dormir mai. Mentre no es dorm, la ment va adquirint nous coneixements, nous poders i es va fent mes poderosa i va augmentant el seu potencial. Aquests poders que s’adquireixen poden ser molt perillosos, tant que poden arribar a fer desastres naturals o fins i tot matar a gent amb nomes un pensament. Aquestpoders son molt difícils de controlar tant que si no s’aconsegueixen es pot arribar a morir o es podria arribar tenir graus problemes cerebrals o mentals. L’hipnofòbia es conjunt de poders, que et permeten fer levitar objectes, prendre foc a qualsevol cosa, tenir força mental, es a dir, moure objectes amb la ment o el pensament. A mes l’hipnofòbia també et permet tenir la capacitat de llegir la mentdels altres o fer que els altres que posseeixen aquest poder no te la llegeixin a tu creant una capa protectora per a els teus pensaments. En l’historia tots aquests poders s’utilitcen de manera inadequada i de forma maligna i es podria dir que l’hipnofòbia no es un bon poder.
Tots aquests poders i coneixements desapareixen si es dorm, amb dormir nomes una vegada ja es perden totes aquestsavantatges i coneixements, tenim com a exemple a l’Adam que se’n va anar a dormir per perdre tots aquests poders i no fer mal a ningú mes ja que acabava de matar a un noi i no volia tornar a repetir-ho.
Molts símptomes que tenen aquests personatges amb el poder, son que els seus ulls semblen coves, es adir, sembla que no en tinguin ulls i que nomes tinguin el seu propi crani i res mes. A mes aquestagent sol estar molt prima i semblen esquelets.

3.-Personatges principals
Els dos personatges principals son el Doctor Metcalf i el General Sandcliff. Per això anomenades així la primera i segona part del llibre.
Tenen com a relació que es van conèixer treballant en un búnquer secret de l’Estat i son enemics tota l’historia fins i tot al final que tots dos van acabar treballant junts.
Albúnquer el Doctor Metcalf treballava estudiant ha aquell home misteriós misteriós que havia trobat el govern i intentant esbrinar qui era i que era el que li ocorria, ja que les seves línies que cerebrals eren increïbles. A més aquest home misteriós havia aparegut en mig d’una illa sense roba i al voltant de cadàvers que havien mort de forma estranya ja que no tenien cap marca. M’entres el Doctorbuscava i intentava resoldre que era el que li ocorria a aquell home inadormible, el General Sandcliff s’encarregava de la segureta del búnquer i de totes les persones que s’hospedaven allà , de protegir-los d’aquell home ja que podia ser molt perillós.
Doctor Metcalf: El Doctor Metcalf és un home molt alt i prim, un dels homes mes coneguts en el camp de la ment i del son, i un dels mes importants,coneguts i mes bons, per això l’estat va confiar en ell per a resoldre aquell problema estatal. Te com caràcter que és un home molt llest i molt ambiciós. Desprès de molt temps i de que s’acabes el seu temps treballant al búnquer, el Doctor va aprendre quin tipus de poder tenia aquell home i com els havia aconseguit. En comptes d’explicar aquests poders a l’estat ho a els seus superiors, es vamarxar ha una illa petita i desconeguda a intentar adquirir i aprendre tots aquests poders sense que ningú es dones compta del que estava fen allà sol.

General Sandcliff: El General Sandcliff és un home baixet i molt fort i sempre vesteix amb les seves botes de l’exèrcit i la seva americana. Sempre es vol sentir com un heroi i fer-ho tot be, i no vol perdre mai. Al acabar el seu treball es vaanar i va deixar la feina ja que deia que l’excercit no li podia oferir res.
4.-Punt de vista

Al principi de l’història el punt de vista o narrador es el presoner del búnquer ja que tota aquesta primera part gira entorn ell. Ens explica en primera persona i de forma subjectiva tot el que ocorreix al seu voltant, el que pensa ell i el que pensen els altres ja que te aquest poder.
Les següents...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS