Trabajos

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (281 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 8 de diciembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
www.zunal.com/webquest.php?w=41004 (CAP DE SETMANA EN BARCELONA)

Aquesta webquest et dona les principals idees per programar un cap de setmana a barcelona it'explica els temes principals que han d'aparèixer en el treball, com per exemple, locals d'oci, parcs naturals i d'atraccions...
I et dona una base del procès del treball.//.sites.google.com/site/laquimicadelcarboni/proces (QUIMICA DEL CARBONI)

Aquesta webquest et proporciona infomarció sobre el procès adequat de la formulació deltreball sobre la química del carboni, t'explica de manera esquemàtica el procès del treball. I a mes i té un suport audiovisual sobre el tema.http.//webquest.xtec.cat/httpdocs/laberint/index.htm. (EL LABERINT)

Aquesta webquest es l'escogida per el nostre grup,ja que el nostre treball anirà sobre el laberint de Barcelona.
Lawebquest està dividida com totes les altres en diferents parts:

- INTRODUCCIÓ: Ens presenta austerament el lloc on es troba el laberint i que hi podem trobar-hi allà.- TASCA: Ens presenta com hem de fer la nostra tasca, haurem de fer un dossier sobre el tema, en aporta idees com la del suport de les fotos del lloc i de l'entorn.- PROCÈS: Ens dona la informació de fer la recerca individual i després posar-la en comú.Ens explica la posada en comú sobre el tema, i també ens parla de la partde l'exposició, ens aconsella que cadascun es centri en un tema determinat, en el nostre cas sobre el laberint.

- AVALUACIÓ: Aquesta part de la webquest ens resumeixtot el contingut del treball.

- CONCLUSIÓ: Tota aques treball ens ha de dur a una conclusió i unes idees las cuals haurem de defensar, amb l'exposició final.
tracking img