Treball sobre la pel·licula de Troya

Páginas: 8 (1932 palabras) Publicado: 30 de enero de 2014
TREBALL SOBRE LA PELICULA TROYA.




1. Introducció.
La pel·lícula comença amb una disputa entre els exèrcits d’Agamèmnon i el rei de Tessàlia. Agamèmnon i el rei acorden resoldre la batalla enfrontant els dos homes més forts de cada exèrcit. És llavors quan criden Aquil·les, el millor guerrer de les fileres gregues. Aquil·les i el millor home de Tessàlia, comencen la lluita, guanyantAquil·les amb facilitat, però deixant notar que ho féu no per ordres d'Agamèmnon, sinó per ser-ne recordat.
Després, a Esparta, el rei Menelau celebra una festa amb els prínceps de Troya: Hèctor i Paris. Enmig de la festa Paris entra amb cura a la cambra on es troba Helena, reina d'Esparta, i li demana que se'n vaig amb ell a Troya, ja que no han de témer de Menelau. A l'endemà Paris li confessaal seu germà gran que ha portat a Helena amb ell. Hèctor se'n molesta amb la decisió però opta per portar Helena perquè no tenia una altra alternativa si el dany ja havia estat fet.
Menelau demana ajut al seu germà, Agamèmnon, per recuperar la seva dona. Agamèmnon accepta, però ell només accepta per la seva ambició de posseir Troya. Nèstor, amic d'Agamèmnon, li aconsella que porti Aquil·les perassegurar la victòria. Odisseu convenç Aquil·les d'anar a la guerra, amb el propòsit d'atènyer la immortalitat. Aquil·les va a la guerra juntament amb el seu cosí i aprenent Pàtrocle i els seus soldats.
 L'exèrcit grec arriba amb un miler de vaixells a les platges troianes, però Aquil·les és el que ataca primer, pren la platja, mata els sacerdots i saqueja el temple d'Apol·lo. Hèctor arriba amb lacavalleria i se sorprèn en veure les habilitats de lluita d'Aquil·les. Aquil·les decideix perdonar-li la vida a Hèctor i deixa que se'n vagi. Més tard Aquil·les, al seu campament, rep a Briseida, servidora d'apol·lo.  Al campament d'Agamèmnon el rei s'adul·la a si mateix com el responsable de prendre la platja de Troya, i a sobre es queda amb Briseida. Aquil·les, furiós, està disposat a matarAgamèmnon, però és detingut per Briseida, és llavors quan ell decideix no lluita més.
Quan surt el sol l'exèrcit grec es prepara per ensorrar les muralles troianes, però abans d'això Paris reta a combat a Menelau pel dret a Helena i a Troya. Menelau hi accepta i venç a Paris amb facilitat, però abans de morir Paris fuig i és rescatat pel seu germà, Hèctor, qui mata a Menelau perquè no podia deixarque el seu germà petit morís. Agamèmnon s'enfureix i ordena atacar.  Odisseu li aconsella a Agamèmnon que ordeni retirada abans que es quedi sense exèrcit. Els grecs retrocedeixen i la batalla acaba. Durant la nit Odisseu li reclama a Agamèmnon que es reconciliï amb Aquil·les per no perdre a l'endemà. Agamèmnon li torna Briseida a Aquil·les, qui l'agafa i la porta al seu campament. Aquil·less'enamora d'ella i la tracta bé, Briseida arriba a entendre Aquil·les i també s'enamora d'ell
Els troians, convençuts que la moral grega està per terra, decideixen atacar el campament grec al dematí. Els grecs, espantats, en fugen i fan aldarull davant de la força troiana. Però llavors apareixen els soldats d’Aquiles seguits de la figura d'aquest, Hèctor els veu i es troba amb el guerrer, qui té lacara amagada sota el casc. Hèctor decideix lluitar amb ell, creient que és Aquil·les, però en un instant li talla el coll, els troians criden d'eufòria pensant que Aquil·les és mort. En aquell moment Hèctor enretira el casc al guerrer i descobreix que no és pas Aquil·les, sinó el seu cosí i aprenent. Aquil·les es desperta al seu campament i li comuniquen la terrible notícia. Aquil·les s'enfureixsense voler. Per una altra part, Hèctor li ensenya a la seva dona,Andròmeda, un túnel secret que condueix a les afores de Troya perquè pugui fugir amb el seu fill.
Després, al matí, Aquil·les arriba sol davant de les muralles i crida a Hèctor. Hèctor s'acomiada de la seva família i surt a enfrontar-se amb el guerrer. La lluita és apassionant, però Hèctor perd avantatge i és ferit per Aquil·les,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • treball pel·lícula percy jackson
  • Treball pel·lícula "hoy empieza todo"
  • Instruccions per a fer el treball de la pel·lícula
  • Ensayo sobre Guerra de Troya
  • Treball pspice sobre conmutació
  • Treball Sobre Corsaris
  • Treball Sobre Auschwitz (Castellà)
  • TREBALL SOBRE L'OIT

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS