TREBALL E

Páginas: 6 (1284 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2015
TREBALL E.F: EL SUCRE
- L’excés de sucre causa…
La hiperglucèmia és el terme mèdic que s'usa per descriure els nivells de sucre en sang elevats. El nivell de sucre en sang és elevat quan el cos no és capaç de produir insulina (diabetis tipus 1) o no pot respondre correctament a la insulina (diabetis tipus 2). El cos necessita insulina perquè la glucosa a la sang pugui entrar en les cèl·lules delcos i usar-se com a font d'energia. En les persones amb diabetis, la glucosa s'acumula a la sang causant una hiperglucèmia.
Tenir molta sucre en sang durant molt de temps pot causar problemes de salut seriosos, si no es tracten. La hiperglucèmia pot danyar els vasos sanguinis que proporcionen sang a òrgans vitals, la qual cosa sol augmentar el risc per contraure malalties cardíaques, vessamentscerebrals, malalties hepàtiques, problemes de vista i problemes dels nervis a la gent amb diabetis. En general, aquests problemes no es manifesten en nens o adolescents que han patit la malaltia per pocs anys. No obstant això, aquests problemes de salut poden ocórrer en adults amb diabetis, particularment si no han cuidat i controlat la seva diabetis correctament.
Els nivells de sucre en sang sónconsiderats elevats quan són superiors a les meta establerta. L'equip d'atenció de la diabetis et dirà quin nivell de sucre en sang has de tenir.
La diabetes es la malaltia mes comú i perillosa per l’excés de sucre pero tambe trobem d’altres:
DEMÈNCIA: Tenir un alt nivell de sucre en la sang suposa un gran risc. Fins i tot quan està molt per sota d'arribar a la diabetis, augmentaria el risc dedesenvolupar demència, segons un estudi desenvolupat en set anys i publicat en 2013.
Els autors són investigadors de la Universitat de Washington a Seattle, i diuen que això suggereix una nova manera de prevenir la malaltia d'Alzheimer: mantenir la glucosa en un nivell saludable.
Des de fa temps se sap que diabetis i Alzheimer formen una perillosa parella: els metges creuen que la primera pot portar ala segona malaltia.
ADICCIÓ: L'efecte del sucre sobre el cervell crea addicció. "El sucre genera tants perills per a la salut que hauria de ser considerada una substància controlada, com passa amb l'alcohol i el tabac, i fins prohibida en alguns
casos", afirma un equip d'investigadors de la Universitat de Califòrnia a San Francisco (UCSF) .
En l'article "La veritat tòxica sobre el sucre",publicat a la revista Nature el 2012, els investigadors argumenten que és poc apropiat considerar el sucre solament com "calories". Afirmen que hi ha proves científiques que pot provocar addicció, toxicitat en el fetge i està lligada a diverses malalties cròniques.
DEPRESSIÓ: Les begudes ensucrades s'associen amb un major risc de depressió en els adults, segons un estudi donat a conèixer al març de 2013a la 65 ° reunió anual de l'Acadèmia Americana de Neurologia celebrada a San Diego (EUA).
En un estudi durant 4 anys, les persones que bevien més de 4 llaunes o gots de gasosa per dia, van ser un 30% més propenses a desenvolupar depressió que les que no bevien refrescs.
ESQUIZOFRÈNIA: En un estudio publicado en British Journal of Psychiatry hace unos años atrás, se encontró que una ingesta alta deazúcar produjo un empeoramiento de los síntomas de la esquizofrenia en las personas.
¿Por qué sucede esto? Primero, porque el azúcar suprime la actividad de una hormona de crecimiento cerebral llamada BDNF, que es muy baja tanto en la depresión como en la esquizofrenia. Y segundo, cuando se consume azúcar, se desencadena una cascada de reacciones químicas en el cuerpo que promueven la inflamacióncrónica de las neuronas y ocasionan desgaste mental.
Encara que tambè trobem altres símptomes o malalties com que el sucre pot debilitar la vista, pot portar al alcoholisme y per tant afectar al als organs, pot provocar hemorroides o apendicitis, etc; es a dir, l’excés de sucre pot arribar a ser molt perillós.
- Donde encontrarlo…
Hi ha sucres naturals en les fruites i alguns vegetals, però les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • TREBALL
  • Treball E

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS