Un emigrant italià a nova york

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2011
1. b) Considero que Frank va emigrar al estats units perquè no trobava feina, i la situació al sud d'Itàlia era molt complicada.Frank creia que als Estats Units seria mésfàcil trobar treball i així poder enviar diners a la seva família.

2. La situació social i econòmica era molt dura, la gent estava molt malament perquè no tenien treball,molta gent passava gana, molts altres marxaven a buscar feina als Estats Units.Tot això passa perquè Itàlia ha estat governada pels rics i els pobres o han sofrit, els ciutadansno tenien cap dret a expressar-se, tothom tenia por de poder anar a la presó.

3. Quarantena vol dir passar 40 dies aïllat de tothom per no expandir alguna malaltiacontagiosa, no es pot tenir contacte amb ningú per tal d'evitar contagis.A Ellis Island és on es quedaven les persones que tenien alguna malaltia, es quedaven en un dormitorifins que milloraven o si no, les enviaven a casa.

4. Uns dels factors que van fer que Frank s'integrés millor a la societat nord-americana va ser quan va passar la primerainspecció mèdica i després la segona, que era una mica més dura, també va conèixer un home que treballava netejant clavegueres i li va comentar que encara podien contractar méstreballadors, també va aprendre una mica d'anglès.

Un dels factors que el mantenien lligat a Itàlia era la família, els trobava moltíssim a faltar, també se'n recordavamolt del menjar.

5. Dins de la societat de classes es distingeixen dues classes clarament, la dominant, anomenada Burgesia, i la dominada anomenada Proletariat, és aquestaa la que pertany les feines que realitza en Frank, és la gent que té uqe llogar la seva força a canvi d'un salari, perquè no tenen la propietat dels mitjans de producció.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Un Emigrant Italià a Nova York
  • Un Emigrant Italià a Nova York
  • Un Emigrant Italià a Nova York
  • Un emigrant italià a nova york
  • Un emigrant italià a nova york
  • Exercici: Un Emigrant Italià a Nova York
  • Cimera a Nova York
  • estil swing o nova york y jazz latino

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS