Una Gran Actriu

Páginas: 2 (381 palabras) Publicado: 3 de enero de 2013
Narcís Pons Alsina
09/12/11
4t B

Una gran actriu

Va dir mig enfadada i mig ofesa que m’havia d’esforçar més, que no treballava prou i que així no em trauria el graduat. Ves per on, semblavabastant real l’interés que mostrava per mi! De fet, va dir unes quantes frases més. Així és com passàvem les interessantíssimes hores de filosofia, una darrera l’altra, sense que pogués parar dedestrossar-nos. Semblava que s’ho passés bé i tot. Si la seva estimada víctima no era jo, era un altre negat de la classe. Però m’atreviria a dir, que jo era la seva preferida.

A més a més, la majoria decompanys s’alegraven de les bronques habituals i interminables de la senyoreta, perquè així ells no havien de fer res, només fer veure que l’escoltaven i, de tant en tant, si l’ogre els mirava,assentir amb el cap donant-li la raó.

Els primers dies, com que tinc un caràcter fort, tenia ganes de dir-li de tot i començàvem una diàleg feréstec i assetjador que s’acabava quan començava a quedar-lila gola seca de tant intentar fer-me anar pel camí correcte. Sí, ella diu i deia que ho fa pel meu bé. A vegades, la conversa s’acabava perquè em feia fora de la classe fent veure que estavaindignada i decebuda, però jo i tots els companys sabíem que era una actriu pèssima i que les seves representacions eren lamentables.

Ara, el diàleg s’ha convertit en un monòleg. Ja no em molesto adiscutir o a assentir amb el cap. Tot i que tinc les mateixes ganes o més d’insultar-la i dir-li de tot, tanco la boca i viatjo al meu món. Seria inútil un diàleg entre nosaltres. Ella creu que ho sap tot,que té més experiència i que nosaltres som uns ignorants. Jo, simplement, crec que és boja.



Tot i l’odi que hi ha entre nosaltres dos, ens fem prou servei, podríem dir que som com bacterissimbiòtics. Ella m’utilitza per perdre una estoneta de la seva classe que no s’ha preparat i no té cap ganes de fer, i a mi, em serveix, més tard, per passar una bona estona amb els amics rient-nos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Granada
  • Gran
  • la grana
  • GRANADA
  • Granada
  • Granos
  • granados
  • grano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS