Up in the air

Páginas: 6 (1414 palabras) Publicado: 12 de septiembre de 2012
“UP IN THE AIR”
PART 1
1. Quina creus que és la missió, la visió i els valors prioritaris de l’empresa per a la que treballa el protagonista?

La missió de l’empresa del protagonista és la següent:
Som una empresa que es dedica a acomiadar als treballadors de les empreses que ens contracten, sempre fent servir un tracte personal entre el treballador i els nostres empleats.

La visiód’aquesta empresa és la següent:
Implementar una nova política basada en els acomiadaments mitjançant Internet, aconseguint una reducció en els costos dels viatges d’avió dels nostres empleats i aconseguir una rendibilitat major en els propers 12 mesos.

Per analitzar els valors d’aquesta empresa primer els haurem de classificar:
Penso que els valors primaris d’aquesta empresa són principalment ladedicació a la feina, la innovació i les habilitats de comunicació dels nostres empleats.
Per una altre banda, els valors secundaris són els diners i la feina en general.

2. Quin és el perfil del protagonista (George Clooney)? Quins són els seus valors I models mentals? I les seves metes, objectius i missió? Què fa per arribar-hi? Amb quines competències compta com a professional?

RyanBingham es dedica a acomiadar treballadors d’altres empreses. És una persona molt metòdica i molt individualista, la major part del seu temps està viatjant d’un Estat a un altre. Com a conseqüència, és un home que li agrada treballar i estar sol, i per tant, no passa gaire temps amb la seva família i pràcticament no coneix a la seva germana, que durant la pel·lícula s’acabarà casant.
A més a més,Ryan Bingham també es dedica a donar conferències, on sempre comença amb la mateixa frase: “Imagineu-vos que teniu una maleta..”. Ryan vol transmetre a les persones de les conferències que per ell, la gent és una càrrega, és a dir, no vol tenir la responsabilitat d’estar amb una persona n’hi de tenir molts amics, ja que com que ell està viatjant la major part de l’any, no pot tenir una relacióestable n’hi amb una parella n’hi amb els seus amics, per això a les conferències sempre explica la metàfora de la motxilla buida.
Els valors principals del Ryan són els següents:
-Viatjar, ja que per ell la seva feina és tan sols viatjar, si en un futur no ho pogués fer, Ryan no ho consideraria una feina, per ell viatjar ho és tot.
-Sacrifici, ja que ha sacrificat tota la seva vida personal perdedicar-se exclusivament a la vida laboral.
-Comunicació. Una de les habilitats d’en Ryan és la seva comunicació. A la seva empresa el consideren el millor perquè sempre acaba convencent a la gent.
-Serenitat. Ryan és una persona molt serena en el món laboral, la seva fortalesa interior fa que les persones que acaba despatxant obtinguin un sentiment encoratjador.

Podríem dir que el modelmental del protagonista és el de “si treballo, és perquè viatjo”. Ryan Bingham viu per viatjar, per ell ho és tot. Fins i tot en el moment en que està a punt de veure que els seus dies en un seient d’avió s’estan acabant, a causa de la imminent estratègia que la directiva de l’empresa vol implantar, podem veure en el seu rostre una expressió de decepció i de tristesa.

Pel que fa a la seva missió coma personatge, Ryan Bingham és un home de costums laborals, que viu per viatjar i amb grans habilitats de comunicació.
En un primer moment, el protagonista tenia l’objectiu principal d’aconseguir 10.000.000 de milles en vols amb la companyia aèria American Airlines, per tal de ser la setena persona en tenir la targeta del club de socis, el cual és molt reduït.
A mesura que va transcorrent eltemps, i en Ryan va coneixent cada vegada més a la Alex,(on la va conèixer una nit en un bar musical quan els dos estaven viatjant per negocis) i el seu objectiu acaba sent estar amb ella, ja que s’està començant a enamorar.
Al final de la pel·lícula en Ryan està desconcertat després de tots els successos que han passat: La Alex estava casada i tenia fills, l’empresa havia tornat a l’estratègia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Up in the air
  • Up In The Air
  • up in the air
  • Up In The Air
  • Up in the air resumen
  • Resumen Up In The Air
  • Ensayo de up in the air
  • Up In The Air Analisis Critico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS