Valoraci Pr Ctiques

Páginas: 3 (606 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2015
AVALUACIONS DELS/LES JOVES


1.- Què has aprés amb les pràctiques?

He après a entendre als professors a posar-me en la seva pell. Portar una clase es bastant complicat, alhora també és bonic perotenen que posar cadascú de la seva part per fer una convivencia millor.

2.- Com t’has sentit? Per què?

M’he sentit molt a gust amb els infants ja que la edat no era tan abismal com la que tenimnosaltres amb els nostres professors de l’institut, i amb mi s’han portat molt bé (hi han algunes excepcions es clar) pero sempre ens hem entes.

3.- Quines capacitats consideràs que tens?

Jo crec queper aquesta feina serveixo pero no estic del tot decidit amb el meu futut. Crec que tinc la capacitat de guanyar-me’ls ràpid i ser un bon monitor alhora de ser el seu amic.

4.- A quina escola t’hassentit més còmode? Per què?

M’he sentit còmode en les dues tot i que hi ha uns dies que en el Llongueras se m’ha fet més dur ja que són infants més grans.

5.- Has detectat diferències al haver anatcanviant de grup? Quines?

Si. El tracte que tenen els petits amb els de la seva edat i el tracte que tenen amb els seus majors es bastant diferent tot i que bo igual.

6.- Què consideràs que és mésrecomenable pels infants en el aprofitament de les classes, estar per edats i cursos o barrejats per edats? Per què?

Jo crec que és millor estar barrejats, perque aixì els grans es senten més grans icom més importants alhora d’ajudar als petits i això està molt bé perque els infants més petits poden agafar bons referents més grans que ells. Per mi estaria millor i més cómode barrejats.

7.- T’haagradat treballar amb infants? Per què?

No estaría malament perque em desenvolupo bé amb ells però encara no ho tinc clar.

8.- Quins valors fomentarias en els infants? Per què?

Només en diré els mésimportants per a mi.
El RESPECTE, amb respecte pots anar molt lluny i ser molt bona persona i facilitar noves convivències amb companys més grans, amb de més petits i amb els monitors o referents....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • INFORME DE PR CTIQUES
  • PR CTIQUES FPAL TODO
  • Pr Ctiques 1 Moderna
  • Caso Pr Ctico Valoraci N Incapacidad
  • Pneum Tica Pr Ctiques Simulaci
  • Estadidad pr
  • PR
  • Pr

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS