Wall street

Páginas: 3 (624 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2014
Wall Street 2: El dinero nunca duerme 

Què porta a Gordon Gekko a la presó? Justifica el perquè està penalitzat aquest delicte.
Gordon Gekko es portat a la presó per frau de valors, blanqueigde diners i control il·lícit de capital. Es penalitza perquè ha fet trampes per modificar o alterar el valor de les accions, perquè ha fet sortir diners sense haver pagat impostos i perquè lesassociacions il·lícites estan en contra de la llei.
Què vol dir diversificar al món empresarial?
Diversificar significa, dins de l’àmbit empresarial, que una empresa ofereixi més productes o serveis delsque sempre ha subministrat, és a dir, entrar en nous mercats. La diversificació esta basada en la prudència i consisteix a acceptar una rendibilitat més baixa a canvi de tenir un risc també mésbaix.
¿Quina és l’activitat comercial de Keller Zabel?
És una empresa inversora o banc d’inversions, és a dir, és una empresa que guanya diners exclusivament amb el negoci de la borsa.
Diferenciaentre broker i dealer
Un broker es aquell que fa d’intermediari entre els inversionistes i la borsa, comprant accions o venent-les per a aquests últims i que guanya diners amb la comissió que es portad’aquestes inversions, és a dir, ven o compra en nom de tercers.
Un dealer es aquell que a més de fer negocis fent d’intermediari per a altres inversors, també guanya diners invertint ell mateix en laborsa, és a dir, ho fan per ells mateixos.
¿Què és una OPA?
És una oferta pública d’adquisició sobre una empresa cotitzada, és a dir, una oferta que fa una empresa o persona física als accionistesde la firma que tenen intenció de comprar-la. Pot ser o no sobre el 100%, la OPA es obligatòria per el que llança l’oferta quan vol comprar tota la empresa o superar el percentatge marcat per lallei.
Què és la generació NINJA? 
Que som la generació sense ingressos fixes, sense treball i sense capital o propietats. Cada vegada que surten noves generacions de professionals es tenen menys...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Wall street
  • Wall Street
  • Wall Street
  • Wall street
  • Wall street
  • Wall Street
  • WALL STREET
  • Wall street

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS