L'evolució de l'home

Páginas: 3 (502 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013


Gènere: Ardiphitecus
Espècie: A. ramidus



Característiques:
La forma de la part superior de la pelvis indica que era bípede i que caminava ambl’esquena recta, però la forma del peu (amb el dit gros cap a dins) indica que havia de caminar recolzant-se sobre la part externa dels peus. Tenien els ullals reduïts de mida.Gènere: Australopithecus
Espècie: A. anamensis








Característiques:
Els seus molars posseïn esmalt gruixut, per la qual cosa es dedueix que no menjava només fulles i fruitssinó aliments més durs. Va viure en un ambient forestal i caminava dret.




Gènere: Australopithecus
Espècie: A. afarensis



















Característiques:La seva capacitat cranial era bastant menor respecte l’humà actual, era el cervell de la mida del d’un ximpanzé. El seu pit no era en forma de barril, com el nostre, sinó que s’estrenyia cap amunt ihi havia dimorfisme sexual, sent els mascles molt més corpulents que les femelles.





Gènere: Australopithecus Espècie: A. africanus









Característiques:
Tenia una marxabípeda, tot i que encara conservava costums arbrícoles. Les seves peces dentals no es diferencien molt de les dels humans i presenteva un dimorfisme sexual.






Gènere: Paranthropus
Espècie: P.robustus






Característiques:
Tenia un gran aparell mastegador i, possiblement, s’hauria alimentat de diversos tipus de pastures, llavors i, fins i tot, animals. El seu rostre és aplatat,amb galtes més voluminoses i mandíbulas menys prominents que l’Australopithecus afarensis i posseïa una petita cresta òssia en la part superior del crani.



Gènere: Homo
Espècie: Homo habilisCaracterístiques:
Tenia el crani més arrodonit, els molars grans i amb esmalt gruixut i els dits corbs de peus i mans que indicava que encara utilitzaven els arbres. Finalment, la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'Evolució
  • Proves de l'evolució
  • Drets de l'home
  • Drets de l'home
  • teories de l'evolució
  • Proves de l'evolució
  • L'home de l'estació
  • Declaració dels drets de l'home

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS