L'infern de marta - resum

Páginas: 3 (742 palabras) Publicado: 25 de abril de 2010
Isabel Forteza, una jove de 22 anys, feliç, que corria per la Dehesa del Saler, era feliç... però tres minuts després, jau morta.
Marta, una feliç jove del Vedat de Torrent està molt il·lusionadaamb la seua nova situació: ha deixat la llar paterna per anar a viure a un pis a València amb dues companyes, Carme i Júlia, mentre fa la carrera de Dret. Totes tres surten de vegades a prendre's algunacosa o de festa, sobretot la Carme. Però una de les vegades que surten a un bar amb Jofre, un amic, aquest vé acompanyat de Hèctor, un jove que diu estar fent la tesi de Dret.
Aquest es fixa enMarta a la primera ullada, i durant tota la vetllada no deixa de intentar tenir moments amb ella. Però Marta no sembla massa disposta a seguir-li el joc, perquè fa poc va deixar anar una relació amb elque ella creia que era l'amor de la seua vida, pero la va deixar per anar a Amsterdam perque asi "s'ofegava".
Durant aquest temps, la xica estava passant una època una mica difícil i estranya: a partird'aquest moment hauria d'enfrontar la vida sola.

Poc a poc, Marta i Hèctor començen a sortir junts. Ell sap fer que ella caiga als seus braços, a poc a poc. Una nit surten les tres amigues amb elli Jofre, quan Marta i Hèctor quasi es podien considerar parella. Elles decideixen separar-se del homes una estona, però al sortir de la discoteca, Hèctor agafa a Marta pel cabells, la fa rodar perterra, es a dir, li dona una pallissa, acusant-la de perduda i d'haver-se liat amb altre xic.
Marta no sabia que ahí començava el seu infern. Desprès de molta insistència d'Hèctor, Marta el va perdonaraquesta pallissa i des d'aleshores es van convertir en inseparables.
Però ella poc a poc va tenint més por de les reaccions del seu xicot. Quan li pregunta sobre un anell que duu, Hèctor es posamolt violent, tot i que Marta li diu que no li importa de que siga. Ell la torna a tractar malament, enmig del carrer, però de nou, uns dies després, apareix com si no hagués passat res.
Marta, cega...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum l'infern de marta
  • L'Infern De Marta
  • L'Infern De Marta
  • L'infern de marta
  • L'infern de marta
  • L'infern de marta, resumen y opinion personal
  • L'infern de marta
  • l'infern de marta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS