L’anglaise et le duc

Páginas: 9 (2075 palabras) Publicado: 16 de enero de 2012
L’anglaise et le duc

1. IDENTIFICACIÓ I PRESENTACIÓ.

- Gènere cinematogràfic: A quin gènere pertany?
Pertany al gènere de drama.

- Director i actors principal: Busca’n información. Esmenta algunes altres pel·lícules seves.

Eric Rohmer (1920-2010): Director de la pel·lícula. Va fer altres pel·lícules com Cuento de invierno (1991), El romance de Astrea y Celadón (2007) o Triple agente(2004).

Jean-Claude Dreyfus (1946): Com el duque de Orleans. Va fer Largo domingo de noviazgo (2004), Dos hermanos (2004) i La ciudad de los niños perdidos (1994)

Lucy Russell (1972): Actriu anglèsa, personatge de Grace Elliot. Va participar en altres pel·lícules com Following (1998), Trastán e Isolda (2006) i Fred Claus, el hermano gamberro de Santa Claus (2007).

- Música i so:Utilitza el so ambient? De quin tipus és la música, ambiental, clàssica, revolucionària,…?

Utilitza sons ambientals, no introdueix música per introduir alguna cosa. Solament s'escolta música quan passa un cotxe, el so de la naturalesa, quan una porta es tanca…

2. TRAMA ARGUMENTA I PERSONATGES.

- Idea clau: Resumeix en una sola frase el tema de la pel·lícula i situa-la en l’espai i en el temps.La meva vida sobre la Revolució Francesa.

- Escenes-eix: Al DVD que es comercialitza divideis la pel·lícula en 12 escenes:
Explica cada capítul resumidamente. Escriu un parágrafo per escena.

1.- Presentació de personatges, lloc i temps.

La pel·lícula comença en Paris, l'any 1973.
Grace cuida de Julie perquè la seva mare cuida d'altres quatre fills i està en la misèria. El príncepd'Orleans, una exparella de Elliot, ara són amics i li fa una visita, per aconsellar-li que torni al seu país, com ella es va negar, torna a insistir, no li agradaria veure-la en perill i si es queda a França, ho estaria. Però Grace estima a la reina, i creu que és millor no marxar.

2.- 10 d’agost de 1792. Fugida al camp.

Es produeix el trànsit entre la primera i segona fase de la RevolucióFrancesa. Començarien detenint als nobles. Grace es lamenta no haver tornat a Meudon, però ja havien tancat els carrers i no deixaven sortir a ningú. L'única opció era recórrer mig Paris a peu, i sortir pel jardí del duc i ho va fer acompanyada.
En arribar a una obertura del mur del jardí va decidir continuar sola i que avisés que estaria en Meudon, perquè no pensés que havia fugit al'estranger. 
En arribar a Meudon, va explicar que havia vingut sola i que ja gairebé arribant va sentir uns passos, i es va amagar darrere d'un tronc d'un arbre, potser només era un camperol inofensiu.

3.- 3 de setembre. Retorn a París.

Grace va rebre una carta de part de Meyler, ordenant-li que agafés un salconduit per a ella i el seu criat i tornés a Paris, per ajudar a un desgraciat. 
Greu vademanar un permís per sortir i tornar a Paris, però amb la condició que hauria de tornar abans de mitjanit.
A punt d'entrar en Paris, ella viatjava sola i li van preguntar pel criat, i ella va respondre que li havia enviat a buscar uns papers que havia oblidat. 
Li van explicar que la situació a França no era molt agradable, mataven a les presons, els carrers eren rius de sang… La majoria degent volia sortir i perquè ella volia entrar, i ella va respondre que la seva mare estava morint i que havia de estar al seu costat.
Era tan horrible el panorama que es veien carros amb gent mort, directes als cementiris perquè havien descobert un complot entre els capellans. 
De camí a casa, portaven un cap en una pica, era la princesa de Lamballe. En veure-la Grace comença a plorar. I laconfonen amb una aristòcrata, i volen fer-li el mateix, però ella demostra que no és així.
En arribar a la seva casa, explica el succeït. I pregunta perquè requereixen la seva presència, el marquès de Champcenetz necessitava la seva ajuda, no eren molt amics, però li va facilitar l'estada en Meudon quan era governador del castell.
Deien que havia mort, però va poder escapar, el rei va demanar asil a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Le Duc
  • Ducar
  • Et
  • ET
  • ET
  • Ducan Kennedy
  • Educare O Ducan
  • Hogar Ducos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS