L’origen De La Vida I Els Primers Organismes

Páginas: 3 (598 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2012
Preguntes del tema 2 L’origen de la vida i els primers organismes

Respostes: 1 Pàgina 31 La vida es manté i es regenera a si mateixa (autopoesi) a partir de canvis químics que processen matèria ienergia (metabolisme). És portadora d’un programa capaç de crear un ordre intern enmig del desordre del món inanimat. i no solament perpetua aquest programa, transmetent-lo a la descendència(reproducció) , sinó què és capaç d’adaptar-se a un món canviant a partir de les variacions que experimenta espontàniament (evolució). 2 Pàgina 30 Perquè la vida, allò que la constitueix , no és diferentd’allò que no viu, d’allò que forma el món inert.

Respostes: I.a No compleix els requeriments definits a la pàgina 31 com a propietats de la vida. I.b Per la mateixa raò de l’apartat anterior. La vidaha de satisfer totes les propietats definides a la pàgina 31.

II.a Pàgina 32 Va demostrar la possibilitat de la síntesi de molècules orgàniques precursores dels éssers vius a partir de compostosinorgànics en un ambient aquós, amb energia elèctrica (simulant llamps) i a temperatures relativament altes. Aquest procès podria haver passat de manera natural en la sopa primitiva, donant origen ala vida. II.b Pàgina 33 Fa que l’origen de la vida sigui independent de la composició de l’atmosfera primitiva. II.c Pàgina 33 L’anàlisi de la composició química de meteorits i cometes ha demostratque contenen substàncies inorgàniques relacionades amb la vida… Els impactes d’aquests astres sobre la Terra van ser molt freqüents en el perïode immediatament posterior a la formació del planeta.II.d Pàgina 34 … van aparèixer mutants resistents a l’oxigen. Els cianobacteris fotosintetitzadors i aerobis es van diversificar en centenars de formes diferents. Progressivament l’atmosfera es va anarenriquint en oxigen… Es calcula que fa entre 1000 i 700 milions d’anys l’oxigen atmosfèric ja va assolir els valors actuals. III.a Pàgina 36 L’enginyeria genètica consisteix en la manipulació i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • l'origen i l'evolucio de la vida
  • Els primers freds
  • Els primers freds
  • L1ACR4_ Organismes I Diversitat De La Vida
  • Teories sobre l'origen de la vida
  • Teories sobre l'origen de la vida
  • L'origen de la vida ( en catalan )
  • L'origen del lèxic i Tipus de textos.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS