L'ou de la gallina cega

Páginas: 3 (719 palabras) Publicado: 30 de marzo de 2013
2.3 Contaminació química
Entenem per contaminació química la introducció de agents químics danyins a l’entorn; en aquest apartat volem tractar l’impacte mediambiental que produeixen els olis, tantdels vehícles, com dels provinents de l’ús de fregidores o d’altres típus de cocció; tanmateix també volem tractar la contaminació química que deriva de l’ús intensiu de productes de neteja.

2.3.1Contaminació química dels olis dels vehícles
En aquest punt volem tractar l’impacte mediambiental d’un dels efectes col·laterals dels restaurants de menjar ràpid, normalment aquests tipus derestaurants solen estar relativament apartats de la civilització o per contra, molt cèntrics; aquest fet ens porta a que per poder disfrutar de menjar ràpid necessitem d’un vehícle pel fet d’atançar-nos alrestaurant en qüestió, o bé, el restaurant necessita disposar d’una flota de vehícles per portar-nos a casa, o on vulguem, el nostre àpat.
Tot això ve com a explicació perquè tots els vehiclesnecessiten olis, la majoria altament contaminants, per a poder lubricar les seves parts mòvils, partim de la base de que si no utilitzem el vehícle, no contaminem ni amb l’oli que desgasta ni amb l’oli, quela majoria de cotxes vells, deixen pel terra. Casi anecdòticament aquest oli vessat cada com és més elevat degut a què el parc automovilístic espanyol és cada cop més vell, la qual cosa augmentasensitivament la contamínació química.
A primera instància podriem pensar que, l’impacte en l’ambient d’aquest oli contaminant és “Pecata Minuta”, però hem de tindre en compte que hi han molts restaurantsde menjar ràpid i no només això, hi ha moltíssima gent que hi va en cotxe, només cal passar-se un dissabte nit per qualsevol restaurant McDonalds per adonar-se’n que, la suma de tot el col·lectiurepercuteix en l’ambient.
Un cop dit això val a dir que, actualment a Espanya es generen cada any prop de 200.000 tonelades d’oli industrial usat, el potencial contaminant és enorme si tenim en compte...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gallinas
  • las gallinas
  • Gallinas
  • las gallinas
  • Gallinas
  • Gallina
  • Gallinas
  • Gallinas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS