Ética en enfermería

Páginas: 4 (782 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2010
ETICA PROFESSIONAL I 2008-2009
ITINERARI D¡AVALUACIÓ CONTINUADA

1. Identificació de la persona que realitza l`article professió, entitat o grup al qual representa; els seus trets característics,la seva relació amb el tema tractat.

La persona que realitza l’article és una professora d’infermeria de la Universitat de Barcelona i representa al col·lectiu del personal sanitari que és dedica al’atenció del malalt en totes les seves vessants. Tant mateix els trets característics són potenciar l’ego de les persones per millorar el seu estat de salut així com valorar les autocures com amillor element de benestar.

2. Identificació de a qui va dirigit l’article: individu, col·lectiu, institució, etc. I els motius

Va dirigit a conscienciar al professional sanitari que les cures nosolament s’han de veure des d’un punt de vista científic i buit sinó que s’han d’entendre en tot el seu concepte com un tot, ajudant a trobar un punt d’estabilitat de vida saludable tant en elconcepte físic com el mental en la persona i els seu familiars. Al mateix temps augmentar el potencial humà del malalt respecte la seva malaltia,arribant a fer que aquest sigui autònom.

3. Anàlisidetallat del contingut: valorant la informació directa i la indirecta que ens proporciona.

Els conceptes de malaltia i salut i la seva interrelació amb l’autonomia del malalt així com les normes legalsi ètiques,actituds i conductes,la utilització d’estratègies en la comunicació i d’altres aspectes a tenir en compte per part dels professional quin objectiu és la millora de l’estat de salut delmalalt,utilitzant diferents paràmetres i no sols limitant-se a la cura i control de medicaments.

4.Esbrinar el tema principal,els secundaris i interpretar-los.

El tema principal de l’article dona aentendre en tota la seva globalitat l’aspecte humà de la infermeria com un tot i no solament com una branca sanitària que té com a únic objectiu el suport als diagnòstics mèdics,quin resultat seria...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ética en enfermería
  • Etica Enfermeria
  • etica de enfermeria
  • Ética De Enfermería
  • etica enfermeria
  • Etica En La Enfermeria
  • Etica En Enfermeria
  • Etica en enfermeria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS