40 Tendencies de consum

Páginas: 7 (1702 palabras) Publicado: 31 de enero de 2012
40 Tendències de consum
1. Consum liminal
El text fa referència a que durant els últims anys la tendència de la gent quant va a treballar o està simplement movent-se d’un lloc a un altre, ja no és escoltar música o està distret, ara és veure la televisió al mòbil, conectarse a una red social o entrar a internet bàsicament. Aquest tipus de consum s’anomena “liminal”.
2. Recercad’experiències
Aquest text fa referència ara a que la gent ja no nomes vol marca, producte i servicis, ara també es important la experiència quan compren un producte. En resum, volen poder fer mes coses o tindre mes experiències en llocs on abans era impensable.
3. Desapareixen les categories mitges
En resum, l’autor ens fa referència a que han desaparescut les categories mitges dels productes, ara sono cares o molt barates. La tendència ara és vendre peces bàsiques de qualsevol producte i si vols algun producte mes especialitzat, ens tindrem que buscar la vida, la gent normalment ja no es fixa tant com abans en la categoria d’un producte.
4. Servicis Platinum
Aquesta tendència es refereix als servicis que tu tens en un producte si has pagat mes que una persona normal i corrent que hapagat lo just. La gent amb diners paga un servici mes que un producte, cada cop mes se li està donant més importància al servici d’atenció al client per exemple, que a la qualitat del producte que han comprat.
5. Personalització
Ara fa referència que es considera una tendència la personalització de productes “tradicionals” fent com si venguessin productes nous.
6. Rotació de stocksAntigament les tècniques de vendes passaven per la pressió de stocks, ara en canvi, es busca la rotació de stocks. Es busca la millor relació qualitat-preu per el consumidor.
7. Feries tancades per a comercials
Ara s`ha posat de moda fer reunions entre empresaris i clients per parlar de nous productes i a qui se’ls hi pot vendre, tot això sense cap tipus de publicitat ni grans reunions.
8. Compra“irracionline”
Es fa referència a que cada cop més (i sembla que no pararà) la gent compra per internet, simplement pel seu servici, tens mes informació i un assessorament mes objectiu sobre un producte que en una tenda física que et pot ajudar molt a decidir-te per el que vols. Es perfecte per la gent mes ocupada i que no te temps d’anar a mirar físicament el producte.
9. Abandó raonat
Faara referència a la tècnica que utilitzan moltes grans empreses que es bassa principalment en fer versions gratuïtes temporals de 48 horas d’un producte per que el consumidor el provi i es quedi satisfet, si per qualsevol cosa al client no li acaba de convèncer el producte pot tornar-lo amb els corresponents motius que l`han fet tornar el producte, se li ingressaran els diners a la conta.
10.Aficionats premium
Son tàctiques que fan les empreses per fer participar al consumidor però amb la diferència de que els clients et fan la feina sense pagar.
11. Desintermediació en venda y fabricació
En resum, fa referència a que ja no tenim horari de compra i fabricació d’un producte gràcies a internet, en el qual podem comprar a qualsevol hora del dia.
12. Social shopping
Fanreferència a les pàgines online només dedicades a la venta de productes amb increïbles ofertes. Es la millor manera que tenen les empreses per fer sortir els seus stocks.
13. Comparadors de preus
Ara ja no fa falta anar a la tenda i que donin informació als clients, cada cop més la gent va mes preparada gràcies a pàgines comparadors de preus, que et comparen dos productes o servicis iguals peròdesde dos punts diferents de venta
14. Financiació distribuïda
Ara hi ha empreses que presten diners o gestions de crèdits per a projectes sense ser un banc amb un contracte vinculant.
15. Retargeting de usuarios
Es tracta d’adelantar-se a l’ho que l’usuari vol comprar encara que hi hagi molt poca gent que ho faci.
16. Recomanacions
Fa referència a la importància que li dona la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tendencias Consumo
  • Tendencias de consumo
  • Tendencias del consumismo
  • tendencias de consumo
  • LAS 10 TENDENCIAS EN EL CONSUMO TECNOLÓGICO
  • tendencias del futuro del consumo global
  • Nueva Tendencia De Consumo
  • TENDENCIAS DE CONSUMO 2014

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS