Activitat D'Historia

Páginas: 2 (391 palabras) Publicado: 3 de agosto de 2012
5.
L'existencia del mercat negre es deguda a la cartilla de recionament donada per l'autarquia ja que el subministrament d'aliments era molt escas i els comerciants aprofiten aquesta faltad'alimentació i venen el menjar sobrant o amagat a preus més elevats


10.
Franco es justifica amb el vot multitudinari de dues generacions que van votar al referendum nacional del 1947 que va aprova laLlei de Successió que va donar peu a la llei Orgànica de l'Estat i amb l'aprovació de l'Estat.
Els referendums consistien en saber la opinió pública, en aquest cas sobre la Llei de Successió i si/notenien legitimitat democràtica, ja que...

11.
La primera rao és perquè continuava haven-t'hi una legislació repressiva que teoricament s'havia eliminat amb signats democràtics. La segona rao és queel sistema politicojurídic converteix en delicte fets socials i polítics que són considerats legítims i constitueixen drets del poble. La tercera rao és la pràctica dels policies de mals tractes itortures. I finalment, quarta rao és que els drets del poble són ignorats i reprimits per beneficiar uns falsa unitat nacional.
12.
La suprema institució de la comunitat nacional és l'Estat espanyol.La sobirania nacional és unica i indivisible. El representant de la Nació és el Cap d'Estat i té poder suprem polític i administratiu. Autoritats i funcionaris públics deuen fidelitat als Principisde Movient Nacional i prestaran el jurament corresponent.
Crec que no pot ser considerada una constitució ja que aquesta llei no està dictaminada des de les corts.
13.
El televisor ha provocat undesús de la radio i altres aparells de difusió d'informació. Fins hi tot modifica el disseny de alguns mobles i constums familars.
La televisió contribueix en la castellanització de la parla aCatalunya i que els immigrants hagin d'esforçar-se per la llengua catalana i de la permissió d'un diari o cadena de televisió que parli dels drets culturals i socials de Catalunya.
La tercera és la que més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ACTIVITAT
  • Activitat geo
  • Activitat Bibliogràfica
  • activitat economia
  • activitat de dijous
  • Activitat de Lleure
  • Activitat física
  • Activitat 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS