Activitats psicologia

Páginas: 4 (797 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2011
ACTIVITATS PSICOLOGIA

1. Busca definicions de la psicologia en diferents obres de consulta general i escriu-les per comentar-les a classe.

La paraula Psicologia procedeix de les gregues:Psyjé" que significa ànima, o esperit i "logos" que vol dir estudi o tractat. Així doncs, la psicologia és l’estudi de l’ànima. (Psicologia, Teodoro D Soria, ED. Esfinge)
Psicologia és l’estudicientífic i total de les vivències, records, afectes, pensaments, desitjos, sentiments, tot aquest món de successos que incessantment es produeixen (Psicologia, Teodoro D Soria, ED. Esfinge)
La psicologia,pot definir-se com la ciència que estudia la conducta de l’home i dels altres animals. (Introducción a la psicología, Mariano vela, ED, Morata)
La psicologia és la ciència de la conducta delsorganismes i tracta els nostres sentiments, pensaments i maneres de fer les coses. (Psicología general, Ismael Vidales,)
Psicologia: es defineix la psicologia como l’estudi científic de la conducta idels processos interns, psíquics i emocionals que tenen lloc en les persones. (Temas básicos de psicología, Bertha Heredia, José Huerta)

2. Busca en obres de consulta general informació sobrealgunes de les persones més conegudes que han contribuït al desenvolupament de la psicologia.

IVAN PAVLOV

IvAn Petróvich Pavlov (1849-1936), fisiòleg i premi Nobel rus, conegut pels seus estudissobre el comportament reflex. Va néixer a Riazan i va estudiar a la universitat i Acadèmia Militar de Medicina de Sant Petersburg. Abans de la Revolució Russa va ser director del departament defisiologia de l’Institut de Medicina Experimental (part de l’actual Acadèmia de Ciències Mèdiques), a Sant Petersburg, i va ser catedràtic de medicina de l’ Acadèmia Militar de Medicina. Tot i la sevaoposició al comunisme, a Pavlov se li va permetre continuar les seves investigacions en un laboratori construït pel govern soviètic des de 1935. Pavlov es reconegut pels seus treballs precursors sobre la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Psicologia, activitats de reforç.
  • Activitats
  • Activitats
  • Activitats nadal
  • Activitats Onkalo
  • Activitats Dirigides
  • Catala Activitats
  • Activitats Restauració

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS