Adopción

Páginas: 4 (775 palabras) Publicado: 29 de enero de 2012
Fitxa técnica
El llibre Adopción y Escuela és de l’autora Beatriz San Román. Aquesta autora és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid i especialitzada encomunicació, família i assumptes socials. És mare d’una nena nascuda a Haití per aquest motiu es converteix en una professional de referència en el camp de l’adopció. Va publicar dos llibres moltinteressants sobre l’adopció, el primer que va publicar al 2005 va ser La aventura de convertirse en familia, de l’editorial Beybe Diseño y Producción S.L. Aquest llibre és una guia pràctica y útil peraquells que han adoptat o van a adoptar un fill. En aquest llibre trobaran respostes que moltes mares i pares esperaven. El segon llibre que va escriure, i del que es parlarà, va ser Adopción y Escuela,publicat l’any 2007, amb 160 pagines i és de la matèria de psicologia. L’editorial d’aquest llibre és Beybe Diseño y Producción S.L.

Sinopsi

Aquest llibre és una guia per a pares i educadors.Tracta els problemes amb el son durant l’adaptació, dóna unes instruccions per com parlar amb els nostres fills sobre els seus orígens, explica quan s’ha d’escolaritzar a un nen/a adoptat/da. Sobreaquest tema l’autora el que més emfatitza és que primer l’infant s’ha d’adaptar a la seva nova família i una vegada se senti agust hi haurà una segona etapa que serà la de incorporar-se a l’escola iadaptar-se. Hi ha nens/es que s’adapten molt ràpid però hi ha d’altres que no ho fan tan ràpid, ja que s’han d’adaptar a un nou àmbit i la majoria de les vegades a un nou idioma.
Aquest llibre està escritdes de la posició dels nens/es adoptats i proporciona les claus per a que a l’escola interpretin correctament les reaccions i comportaments diferents que poden tenir els nens/es adoptats, entendreles seves necessitats i procurar-li’s el suport necessari per fer front als repte de la vida escolar, tot això, no vol dir que els alumnes adoptats siguin nens/es especials, són nens/es normals que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La adopcion
  • Adopción
  • adopcion
  • Adopcion
  • Adopcion
  • adopcion
  • adopción
  • Adopción

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS