Aloma

Páginas: 2 (364 palabras) Publicado: 10 de abril de 2010
CAPÍTOL 1
RESUM:
En primer lloc s’explica com van triar el nom d’Aloma. Un nom que li va a agradar al l’oncle de la seva mare.
Aloma ve a un gat al seu jardí i seguix tots els seus moviments,encara que a Anna, la seua cunyada, no li agradaren i pensara que transmeteixen enfermtats, fins que un dia el van trobar estirada al carrer, el vigilant l’havia matada.
Una vesprada de primavera,Anna li encarrega a Aloma que compre unes cortines, i agafa un tren camí a la Plaça de Catalunya. Abans de agafar les cortines, Aloma va anar al quiosc per a comprar un llibre per a ella i altre per aDani, fill de Anna. Es va trobar amb una manifestació. Una vegada comprats els llibres va arribar al tramvia, però s’adonà conta de que no portava el farcell amb les cortines, i va anar al quiosc altravegada. Estava plovent i havia perdut el tramvia... Quan va arrivar a casa, Anna i Joan, el seu germà, estaven preocupat perquè havia tardat molt, li van preguntar la raó, pero Aloma no tenia ganesde contestar, sólament volia agafar el seu llibre i començar a llegir, així que no va responder i es va cambiar de roba.

PERSONATGES:
Oncle de la seua mare: era un home estrany que tothomrespectava, no l’agradava eixir de casa ni jugar, sin embarg llegia amb bastant fluidessa.
Mare de Aloma
Aloma: adolescent, podia passar d’un extrem a l’altre en un moment. Massa distreta, no es fixava maien res. No l’agradaven les escales automàtiques, pero si la roba, tot tipus de roba, i llegir. DESPISTADA
Daniel: germà de Aloma. S’havia matat a les divuit anys. Era una persona orgullosa i ple devida que passava d’un extrem a l’altre molt ràpid.
Joan: germà gran de Aloma
El seu cunyat: era el germà de Anna.
Anna: la dona de Joan. No li agradaven res els gats, no l’agradava sortir, totl’amoïava i la marejava. Una muller pesada. Hi havien moltes coses que li repugnaven

ESPAI I TEMPS:
A casa de Aloma i al carrer.
Intercala fets del present i del passat. Al començament de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS