ANALISI POL TIC ELECCIONS GENERALS A ESPANYA

Páginas: 2 (385 palabras) Publicado: 28 de abril de 2015
ANALISI POLÍTIC ELECCIONS GENERALS A ESPANYA
Desprès de veure els resultats de les eleccions autonòmiques de Andalusia, el que està clar es que el bipartidisme està arribant a la seva fi. Es veritatque a Andalusia porta guanya’n el “PSOE” trenta tres anys, però la incorporació de “Podemos” dins del parlament amb 15 diputats es bastant sorprenent. Encara que hagi guanyat el PSOE i el PP hagiquedat segon, la gent es va conscienciant de que la política es pot canviar, només votant. També es veritat que a la gent mes gran els hi costa més veure aquest canvi perquè tenen la ment mes tancadaperò en els grups més joves es nota el canvi social que això comporta.
A les eleccions generals crec que “Podemos” tindrà un paper important en els resultats. Es clar que el canvi a la ment de la nostrasocietat ja s’està produint. Per això crec que la gent els votarà. Per altra banda jo també crec que la gent ja està farta del bipartidisme, també ajuda la mala gestió dels dos principals partits a lesseves candidatures que han portat a la crisi el nostre país. Crec que en això “Podemos” ha tingut sort perquè s’ha incorporat al pla polític quan la seva ideologia encaixa molt bé amb les sensacionsi sentiment de la majoria del poble. Això es nota, que el poble està bastant d’acord amb la seva ideologia, perquè es sorprenent que en un any hagi aconseguit el que ha aconseguit. A més que es unpartit que no ha demanat encara res de diners als bancs. Tret que li dona una empenta al seu protagonisme polític que el seu finançament sigui net. Amb tots els casos de corrupció que tenim al nostrepaís i en que es veuen involucrats els dos principals partits. Per altra banda també ha tingut un ascens el partit de “Ciutadans” on a Andalusia va arribar a 4 diputats, però no ha sigut tant importantcom Podemos. Tot i que s’esperava més de Ciutadans.
En conclusió jo crec que “Podemos” tindrà un paper important en les eleccions generals del nostre país, ja que el bipartidisme s’està acabant i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ANALISI POL TIC ELECCIONS GENERALS A ESPANYA
  • Eleccions generals italianes de 2006
  • Eleccions generals 2a Republica espanyola
  • Estado Y Pol Tica Cs Pol Ticas
  • Pol Tica Y Ciencia Pol Tica
  • La Pol Tica
  • La Pol Tica
  • LA POL TICA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS