Ano nuevo

Páginas: 3 (533 palabras) Publicado: 20 de agosto de 2010
SVET ZA NOVOLETNO PRAZNOVANJE OTROK

Svet s pomočjo sredstev, ki se zberejo na osnovi samoupravnega sporazuma z združenim delom, organizira in vodi celotno praznovanje v naši občini. To zajema:1. Okrasitev krajev (skupaj s KS)
2. Organizacija kulturnih prireditev
3. Nabava in pakiranje daril za predšolske otroke
4. Sodeluje pri organizaciji zabav šolarjev

Zaradi omejenihsredstev bo vedno bolj poudarek na prireditvah manj pa na darilih, ki sedaj pomenijo približno 50% vrednosti.

Svet in aktivisti ZPM pri celotnem organiziranju, spremljanju in vodenju Novoletnegapraznovanja otrok v naši občini dajo okrog 1000 (en tisoč) prostovoljnih ur dela.
Svet se bo zavzemal, da bi o njihovem delu več izvedela naša širša skupnost, tako bo skušal pri organiziranju pritegnitivečje število prostovoljcev, s čimer bi se zmanjševala velika obremenitev nekaterih članov ZPM.

KOMISIJA ZA BRALNE ZNAČKE IN PRIREDITVE

1. Bralna značkaKomisija bo skrbela za ustrezno organizacijo in vodenje vseh dejavnosti ob bralnih značkah. Program bodo. Program bodo izvajale šole z mentorji. Zajeti bodo v glavnem vsi šoloobvezni otroci, posebnomesto pa bodo tudi v naprej imeli otroci male šole. Na zaključne prireditve pa bodo vabljeni tudi otroški pisatelji in pesniki

2. Pravljični abonma bo potekal še naprej v mestni knjižnici inčitalnici ter v Pionirskem domu. Izvaja pa se tudi po vseh vrtcih v naši občini, tako se veliko prispeva k predšolski vzgoji predvsem otrok, ki niso zajeti v organizirano predšolsko varnost.

3.Knjižnavzgoja staršev in predšolskih otrok:
Ob pomoči VVZ Štefke Majnik bomo pripravili predavanje za starše. V programu pa imamo tudi organizirano prodajo dobre knjige v Mercatorjevi knjigarniv Idriji.

4.Revije pevskih zborov bo manifestacija, ki bo prikazala celoletno delo otroških in mladinskih pevskih zborov. Prireditev je že tradicionalna in prispeva tudi k večji...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Año Nuevo
  • nuevo año
  • Año nuevo
  • Año Nuevo
  • Un nuevo año.
  • El Año Nuevo
  • Año Nuevo
  • Año nuevo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS