antibioticos

Páginas: 2 (390 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2014

Ciències del món contemporani



Martha. Velásquez
1 BAT grup: A

- Resumeix-ne l’argument.
Lorenzo’s Oil ens relata l’experiència de la família Odone, un matrimoni amb un fill de 4anys, Lorenzo, travessarà una experiència que els hi canvia la vida totalment. El seu fill comença a patir els símptomes d’una malaltia estranya i poc coneguda malaltia, Adrenoleucodistròfia o ALD, queafecta el sistema nerviós del petit Lorenzo. Els pares ficant plenament en curar la malaltia, però al principi s’ho impedeix la mateixa comunitat de metges que no volen acceptar els mètodes que portena terme.
- Explica quina malaltia té Lorenzo. N’havies sentit parlar ?
Lorenzo pateix un malaltia transmesa pels gens de la mare, que nomes afecta al nens a partir del 5 o 7 anys. L’adrenoleucodistrofia afecta al sistema nerviós eliminant la mielina, una encima que protegeix les neurones y permet la transmissió de impulsos nerviosos. Es produeix per una cadena llarga d’àcids grassos. Presentensímptomes com canvi dràstic en el comportament, es degenera la seva capacitat visual i auditiva deixant-los sordmuts, o fins i tot, en coma.
Mai havia sentit parlar d’aquesta malaltia ni molt menysdel que pot provocar.
- Descriu com evoluciona la relació entre el pares del Lorenzo i la comunitat mèdica.
En un principi els pares tenen plena confiança amb els metges però poc a poc van comprovantque aquets no estan tan interessats en curar a Lorenzo sinó en portar a terme una sèrie d’ experiments que “ pot ser” ajudin a Lorenzo. Els pares no volen esperar tan de temps ja que no en tenengaire. Per això tots dos pares comencen a estudiar i investigar casos y possibilitat per ajudar a Lorenzo. I es graciés a això que ho aconsegueixen. A mes la relació entre el pares es tensa, comencen adesesperar per no trobar cap sortida.
- Fes una valoració personal de la pel·lícula.
Esta molt bé preparada ja que indirectament fa una crítica al tractament que fa la medicina amb el familiars o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • antibioticos
  • Antibioticos
  • Antibioticos
  • Antibioticos
  • Antibioticos
  • Antibióticos
  • Los antibioticos
  • Antibioticos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS