Argument juno

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (377 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 26 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Descriure breument l’argument de la pel•lícula Juno

Juno, és una adolescent de 16 anys que descobreix que està embarassada del seu amic Bleeker.en un primer moment decideix avortar però finalmentdecideix que neixi el nadó i donar-ho en adopció a algú que el vulgui de veritat. Amb l’ajuda de la seva amiga Leah cerca una parella que vulgui adoptar al nadó en un diari. Juno troba una parella quecreu que li donarà un bon benestar, amb el seu pare van a visita’ls i acorden una adopció privada amb el Mark i la Vanessa.
A mesura que passa el temps Juno estableix una amistat amb el Mark, ambqui comparteix gustos musicals, pel•lícules… En Mark deixa les seves passions per tal d’establir una relació conservadora amb la seva muller, Vanessa, la qual desitja ser mare.
Els mesos passen i Junose’n adona que està enamorada del pare del fill que espera a conseqüència de que Bleeker convida a una altra noia al ball de graduació, i fins aquest moment ella havia tingut una actitud indiferentcap a ell.
Poc temps abans de que neixi el nadó Juno visita a Mark, amb qui la relació d’amistat comença a ser un coqueteig, i ell li confessa que deixarà a la Vanessa, Juno no accepta. En aquestmoment Vanessa apareix en la casa i sorgeix una baralla sobre l’adopció. Juno mira com es trenca el matrimoni i marxa de la casa, més tard tornarà per deixar una nota per Vanessa.
Després d’una xerradaamb el seu pare ella accepta que estima al Bleeker i li confessa al pare del seu fill els seus sentiments. Durant la competició d’atletisme d’en Bleeker, ell se’n adona que la Juno no hi és a latribuna i sap que està donant a llum. Ell va corrents a l’hospital i els dos decideixen no veure al nadó. Vanessa arriba a l’hospital sola y es proclama com la seva mare adoptiva. En la paret de l’habitaciódel nadó es veu la nota que li havia entregat la Juno a la Vanessa on posa: Vanessa, si segueixes endavant, jo també. Juno.
La pel•lícula acaba amb Juno i Bleeker tocant la guitarra i cantant una...
tracking img