Arizona

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (406 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 8 de junio de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Arizona Dream

Storyline:

Història d’un jove de Nova York que es veu obligat a tornar al seu lloc d’origen, i es veu inmers en un triangle amorós amb una mare i la seva filla.

Tesi:

Laincomunicació entre persones fa impossible demostrar l’amor que es professen.

Fitxa Tècnica:

Títol: Arizona Dream

Direcció: Emir Kusturica

Producció: Richard Brick
Paul R.
....Fitxa Artística:

Guió: Emir Kosturica
David Atkins

Música: Goran Bregovic

Repartiment: Johnny Deep
Jerry Lewis
Faye Dunaway
Lili Taylor

Sinopsi:

Nova York, Axel despertadesprés d’un somni sobre un esquimal. Treballa al departament de caça i pesca, fins que el seu cosí el va a buscar i li demana que l’acompanyi per ser el padrí al casament del seu oncle. Axel si negaperò ell l’enborratxa i se l’emporta.

Un cop arriben, Axel coneix la dona del seu oncle (que te la seva mateixa edat) i després de parlar decideix quedar-se, ja que ell li demana i havia set elseu heroi d’infantesa. El somni del seu oncle era que Axel treballés venent Cadillacs, així que es posa a treballar al concessionari. Allà és on coneix Ellein i la seva filla i Axel s’enamora d’Elein.Ellein els convida a sopar a casa seva i Axel ja es queda a viure allà, enmig d’una relació complicada entre madrastra i filla.

Ellein i Axel mantenen una relació i Axel comença a construïr unaparell volador per satisfer el somni d’Ellein, però es veu frustrat primer per la dificultat i després per les traves de la filla, Grace, enamorada d’Axel i amb tendències suïcides que destrossa i posatraves a la construcció de l¡avió.

És llavors quan la convivència i la relació es tornen tan boiges que Axel arriba al limit de voler matar Grace, però no pot i tenen un petit firteig amb elsuïcidi jugant a la ruleta russa, però no or ningú. És després quan l’oncle d’Axel mor.

El dia de l’aniversari d’Ellein, Grace li regala un avió, i després de la festa quan sembla que finalment Grace i...
tracking img