Arte publico

Páginas: 2 (284 palabras) Publicado: 28 de diciembre de 2011
VISITA A EXPOSSICIÓ D'ART PÚBLIC-UNIVERSITAT PÚBLICA

Autora : Ana Arregui Pluriempleo.
És tracta d’un pamflet de grans dimensions que està pegat en la façana del’aulari sud, el que jo he vist, però a mes hi ha uns 7 al voltant de la facultat. Mostra el descontent d’ una estudiant que reivindica la seua indignació pels temps actuals que corren per alsjoves formats amb estudis universitaris i complementaris en el nostre país. L’autora ens mostra la seua bona preparació i que no te experiència però busca treball, vol cridar l’atenció deles persones que vegen aquest pamflet, i que ens conscienciem de que no es tot tan fàcil com es pinta en el mercat laboral.
Em va cridar molt l’atenció aquest anunci ja que als jovesde hui en dia ens ha tocat viure el cridat generació perduda, però que estem preparats sobradament ja què invertim molts anys en el nostre futur, una carrera universitària, un idiomacomplementari, màster, oposicions, practiques en l’estranger ..... etc i ens demanen en qualsevol entrevista de treball una experiència professional.
A més es indignant que si busquemun treball amb la nostra preparació ens donen treballs que estan mal remunerats. L’activitat d’art públic es molt interesant i sobretot per al s estudiants perquè estem tots en la mateixasituació.
La mostra d’art públic per a joves creadors la delegació d’estudiants i el servei d’informació i dinamització de la Universitat de valència( cade).Hi col·laboren col·legi major Lluís Vives, col·legi major Rector Peset, aula de teatre de la Universitat deValència, vicerectorat de cultura igualtat i planificació amb entitats com Bancaixa, consell de joventut... etc.
Hi poden participar els estudiants de la universitat de València.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Arte Publico
  • PUBLICIDAD Y EL ARTE
  • ARTE y PUBLICIDAD
  • Arte Y Publicidad
  • arte y publicidad
  • Relaciones entre publicidad y el arte y publicidad y la cultura
  • El arte de la guerra en comparacion de la publicidad
  • El arte de hablar en publico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS