Biologia

Páginas: 3 (623 palabras) Publicado: 27 de abril de 2011
1.

b) perquè a mitjà termini tenia moltes més possibilitats de prosperar.

Digues per quin motiu has escollit una de les dues opcions.

Perquè tal com diu en Frank als Estats Units podiatreballar a la construcció de ponts o ferrocarrils ja que tenia experiència a Itàlia, i així podria guanyar diners a llarg termini per poder portar la seva familía amb ell.

2.

La podríem qualificarde misèria i pobresa absoluta, ja que no hi ha diners per a res ni treball, i moltes familíes estaven prop de la inanició.

3.

Una quarantena és aquell procés pel qual una persona o grup depersones que després d'una revisió medica es sospita que hi pot haver una malaltia greu o desconeguda que potser transmissible a altres, i se'ls aïlla durant un temps prudencial (poden ser quaranta dies ono, depèn de l'evolució clínica del malalt) per tal que no contagií a ningú més, o bé es trobi una solució per a l'malaltia.

No, no te res a veure amb el que hi practiquen a l'illa.

4.

Elsfactors que integren al Frank són: Que passa la revisió medica, li donen un cognom més americà, li van donar el certificat d'Adhesió i que ha après una mica d'anglès.

Els factors

que encara ellliguen són: la seva familía i que sent moltes vegades olor a menja Itàlia
5.

A

la classe dominadaQuin estatus dins la societat de classes ocupen les feines que fa Frank?Digues quins factors hanintegrat en Frank a la societat nord-americana i quins factor encara el mantenen lligat a Itàlia.

Què és una quarantena? Creus que té alguna relació aquest terme amb algunes de les pràctiques quees duien a terme a Ellis Island?Com qualificaries la situació social i econòmica del sud d'Itàlia a finals del segle XIX?Consideres que Frank va emigrar als Estats Units:
1.

Consideres que Frankva emigrar als Estats Units:

b) perquè a mitjà termini tenia moltes més possibilitats de prosperar.

Digues per quin motiu has escollit una de les dues opcions.

Perquè tal com diu en Frank...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS