Biologia

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (623 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 27 de abril de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
1.

b) perquè a mitjà termini tenia moltes més possibilitats de prosperar.

Digues per quin motiu has escollit una de les dues opcions.

Perquè tal com diu en Frank als Estats Units podiatreballar a la construcció de ponts o ferrocarrils ja que tenia experiència a Itàlia, i així podria guanyar diners a llarg termini per poder portar la seva familía amb ell.

2.

La podríem qualificarde misèria i pobresa absoluta, ja que no hi ha diners per a res ni treball, i moltes familíes estaven prop de la inanició.

3.

Una quarantena és aquell procés pel qual una persona o grup depersones que després d'una revisió medica es sospita que hi pot haver una malaltia greu o desconeguda que potser transmissible a altres, i se'ls aïlla durant un temps prudencial (poden ser quaranta dies ono, depèn de l'evolució clínica del malalt) per tal que no contagií a ningú més, o bé es trobi una solució per a l'malaltia.

No, no te res a veure amb el que hi practiquen a l'illa.

4.

Elsfactors que integren al Frank són: Que passa la revisió medica, li donen un cognom més americà, li van donar el certificat d'Adhesió i que ha après una mica d'anglès.

Els factors

que encara ellliguen són: la seva familía i que sent moltes vegades olor a menja Itàlia
5.

A

la classe dominadaQuin estatus dins la societat de classes ocupen les feines que fa Frank?Digues quins factors hanintegrat en Frank a la societat nord-americana i quins factor encara el mantenen lligat a Itàlia.

Què és una quarantena? Creus que té alguna relació aquest terme amb algunes de les pràctiques quees duien a terme a Ellis Island?Com qualificaries la situació social i econòmica del sud d'Itàlia a finals del segle XIX?Consideres que Frank va emigrar als Estats Units:
1.

Consideres que Frankva emigrar als Estats Units:

b) perquè a mitjà termini tenia moltes més possibilitats de prosperar.

Digues per quin motiu has escollit una de les dues opcions.

Perquè tal com diu en Frank...