Caca

Páginas: 2 (426 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2013
Un somni espantòs

D’aquí molts i molts anys la vida cambiarà completamente, els animals evolucionaràn tant que seràn superiors a nosaltres sobretot l’espècie felina, concretamente els gats.
Totva començar fa dos dies quan la Marta, una nena de vuit anys anava caminant pel carrer tranquilament, i va veure una caixeta tancada, en obrir-la es trobà sis gats petits i una gata gran, aquesta es lamare, va pensar la Marta i s’els emportar cap a casa a preguntar-li a la mar esi es podia quedar aquells preciosos cadellets la mare es tornà mig boja i tirà els animals fora de casa i enviar a laMarta al llit sense sopar, la Marta es va posar a plorar però de seguida es dormí. Ningú va saber res mes dels pobres gatets fins al cap de mig segle, quan la Marta ja era una velleta simpàtica ibondadosa. Un dia anava caminant pel carrer i de cop sentí crits , córrer que correràs anar a veure que passava i descubrir una dona de mitjana edat cridant com una boja.-Que passa? Preguntà la Marta. Decop, sentí uns rugits esfareidors i descubrir que provenien d’un gat, si un gat petit com els d’ara. I de cpo apareixeren uns quants gats no sabria dir quants però aproximadamente uns doscents.
Un delsgats enuncià que si no feien tot el que els hi dien tots moririen, de sobte, un home, dir: Bah, això es impoosible , com pot ser que… no ho va puguer acabar de dir perquè va desaparèixer, on es? Espreguntar tothom? Ho veieu? Va dir el gat, desde aquell dia es va fer tot el que els gat els manaven, però un dia la Marta, va tenir una idea, i si fabricava una màquina del temps per a tornar alpassat i evitar que la seva mare fes fora als petits? Marta, es hora de llevar-se, va dir una veu molt coneguda mare? Va dir, què? Pero que no soc vella, com es que porto aquest pijama? Jahas tornat asomiar? Va dir la mare, em sembla que si. A per, cert he decidit que ens quedarem dos dels gats que et vas trobar ahir, de veritat?, va dir la Marta, dee veritat de la bona. Que be? Pero… i els altres?...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS