camino

Páginas: 8 (1920 palabras) Publicado: 30 de septiembre de 2014
CAMINO, Javier Fesser
PERSONATGES
1. Fes una descripció del següents personatges:
Camino: és una noia de onze anys, molt dolça, lluitadora, creu plenament amb Déu. Esta enamorada d’un nen d’onze anys anomenat Jesús. Viu els seus últims moments de vida a l’habitació del hospital. El somni de Camino es entrar a l’obra de teatre del col·legi i fer de protagonista.
Gloria: és la mare de Camino.És extremadament religiosa i viu amb un entorn que l’influeix molt psicològicament. La creença es la seva vida i per tant també la de les seves filles.
Nuria: és la germana gran de Camino, ella representa l’absència i la incapacitat de enfrontar-se a ella mateixa. Admira profundament a la seva germana.
José: és el pare de Camino. Està acorralat. Representa la incapacitat de enfrontar-se a algotan antinatural como la mort de una filla. És un personatge que no creu en la religió i això per part el fa tant de veritat.
Begoña: és la millor amiga de Camino, una nena molt activa. Sempre esta al seu costat de Camino passi el que passi. Participa a l’obra de teatre de l’escola i fa tot el possible perquè Camino i Jesús puguin estar junts.
Jesús: és un nen de onze anys d’una família deforners i del qual Camino esta completament enamorada. És un amor correspost, però la infermetat de camino no deixa que arribin a estar junts. És el protagonista de l’obra de teatre.
2. Com es relacionen entre ells?
La relació entre la família no es del tot bona, ja que per una banda podem ajuntar a Núria i a Gloria, les dos molt religioses i amb una disposició enorme a entregar tot el possible a Déu.I d’altra banda podem diferenciar a Camino i a José, tots dos amb altres coses al cap apart de la religió, en el cas de Camino, l’amor i en el cas de José, la voluntat de fer feliç a la seva filla i afrontar la seva mort.

AFRONTAR CONSTRUCTIVAMENT UN PROBLEMA.
Busca en la pel·lícula una escena que expliqui el títol d’aquest apartat.
Que la protagonista Camino, hagi d’afrontar el càncer quepoc a poc s’apodera d’ella i seguidament la mort del seu pare.


4. Exposa un objectiu que tinguis a la teva vida. Respon:
A. Com l‟ aconseguiràs?
Amb esforç i sense perdre mai l’esperança.
B. Quins problemes pots tenir per assolir-los.
Que les coses no surtin com realment espero i hagi de fer el doble d’esforç per poder aconseguir-ho finalment.
C. Quina és la millor actitud per afrontaun problema?
Amb l’actitud de que les coses no sempre surten com un vol, però un cop tinguis el que vulguis, la teva pròpia satisfacció serà més gran que el que t’ha costat arribar allí on volies.

LA MORT
5. Busca per internet com s’afronta la mort psicològicament. Com ho afronta un filòsof?
La mort psicològicament:
6. Què és per a tu la mort?
Per mi la mort es algo pel qual cada un denosaltres hem de passar, siguem rics, pobres, o de la rasa que siguem. Es llei de vida, i per molt que costi perdre algú estimat, sempre hem de seguir endavant.

REFLEXIÓ PERSONAL
7. Com t’imagines d aquí deu anys?
D’aquí deu anys m’imagino una noia completament diferent a l’actual, amb una mentalitat diferent, amb ganes de formar una família i havent acabat una carrera.
8. Com t’agradaria serd’aquí deu anys?
D’aquí deu anys m’agradaria veurem amb la meva pròpia família creada, treballant d’allò que he estudiat, poder permetrem els luxes que jo vulgui juntament amb el meu marit i la meva família.

9. Quins principis morals seran més importants d’aquí deu anys?
Jo crec que els principis morals sempre seran els mateixos, alguns canviaran però no gaire, personalment els meus principiscanviaran per complet, ja que ara no deixo de ser una adolescent que no acaba de veure la vida del tot clara.
10. Com t’agradaria guanyar-te la vida?
M’agradaria poder guanyar-me la vida en la meva pròpia consulta de psicologia, o bé treballant dissenyant joies, ja que també es una de les meves motivacions.
11. Si et morigeressis demà, deixaries alguna cosa sense resoldre?
Si, suposo que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caminante no hay camino
  • Camino Por Mi Camino
  • Caminos
  • El camino
  • El Camino
  • caminar
  • Los caminos
  • En El Camino

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS