Carrera

Páginas: 2 (305 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2014
Intentar, dons, atribuir a lhome occidental lautoria primera dels grans canvis culturals que shan produt a la humanitat, s veure la histria des duna perspectiva molt curta i limitada. Capcultura est sola, sempre es dona en coalici amb altres cultures. Per aix la histria acumulativa no es propietat de certes races o de determinades cultures. Quan es parla, dons, de civilitzacimundial com a progrs, estem parlant duna coalici de cultures en la qual cadascuna aportaria i preservaria la seva originalitat. Aix es molt complex i s necessria aquesta complexitat idiversitat per mantenir lequilibri en la relaci de collaboraci per tal que sigui constructiva i evitar que caigui en la uniformitat i en la monotonia.
Els descobriments de la humanitat són fruitde l’observació, la pràctica quotidiana i les millores que s’han introduït a través de les diferents generacions. L’atzar només ha influït i de manera relativa en les dos grans mutacionsculturals de la humanitat, la Revolució Industrial i la Neolítica, perquè s’han donat un seguit de circumstàncies que els ha permès una situació idònia per operar canvis significatius del home versla natura.
Intentar, dons, atribuir a l’home occidental l’autoria primera dels grans canvis culturals que s’han produït a la humanitat, és veure la història des d’una perspectiva molt curtai limitada.

Cap cultura està sola, sempre es dona en coalició amb altres cultures. Per això la història acumulativa no es propietat de certes races o de determinades cultures. Quan esparla, dons, de civilització mundial com a progrés, estem parlant d’una coalició de cultures en la qual cadascuna aportaria i preservaria la seva originalitat. Això es molt complex i ésnecessària aquesta complexitat i diversitat per mantenir l’equilibri en la relació de col•laboració per tal que sigui constructiva i evitar que caigui en la uniformitat i en la monotonia.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Carrera Y Carrera
  • Carreras
  • carrera
  • carreras
  • carreras
  • Carreras
  • carrera
  • Carreras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS