Casas de madera

Páginas: 14 (3472 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2010
INDEX

0. CONSIDERACIONS PREVIES
1. PRESENTACIÓ DE L’EMPRESA I DEL PRODUCTE
2. ESTUDI DE MERCAT
2.1 FASES DE L’ESTUDI DE MERCAT
2.1.1 DEFINICIÓ DEL OBJECTIU GENERAL
2.1.2 DISENY DEL MODEL D’INVESTIGACIÓ
2.1.3 RECOLLIDA DE DADES
2.1.4 CLASSIFICACIÓ I ESTRUCTURACIÓ DE LES DADES
2.1.5 ANALISIS IINTERPRETACIÓ DE LES DADES
2.1.6 PRESENTACIÓ DE RESULTATS
2.2 ANALISI DE L’ENTORN GENERAL
2.3 ANALISI DE LA COMPETÈNCIA
2.4 ANALISI DEL CONSUMIDOR
3. SEGMENTACIÓ DEL MERCAT
4. POSICIONAMENT
5. POLITICA DE MARKETING MIX
5.1 EL PRODUCTE
5.2 EL PREU
5.3 LA PROMOCIÓ
5.4 LA DISTRIBUCIÓ
6. ELMERCHANDISING
7. CONCLUSIONS
8. ANEXES
8.1 PIRAMIDE D’EDATS D’AMPOSTA
8.2 ENQUESTES REALITZADES

0. CONSIDERACIONS PREVIES

Aquest treball ha estat realitzat per les alumnes del I.E.S Ramón Berenguer IV d’ Amposta, Anna Calduch Skopalik i Jenni Fabra Garcia, per encarrec de la professora Chelo de l’assignatura de E.O.E.
Els requisits són que s’ha de tractar d’unaempresa ampostina que actua exclusivament en el mercat local ( terme municipal d’Amposta), treballant amb productes que podem elegir nosaltres, i ha de ser rentable ( no es tracta de cap O.N.G).
Alhora de escullir el nom de l’empresa li hem posat CASES DE FUSTA S.A. El nom (CASES DE FUSTA) l’hem escollit perque identifica plenament el producte amb el que pensem treballar a l’hora que es fàcilde pronunciar i de recordar. La forma societária S.A ( societat anònima) l’hem escollida per recomanació dels nostres assessors Adade S.A, on treballa Anna Calduch en les pràctiques d’estada a l’empresa. Els assessors ens comenten que, ja que hem d’invertir més de 60.000 € ( capital social mínim per a una S.A), es millor aquesta forma societaria perque ofereix més garantia a les entitatsfinanceres, als creditors i als clients, a l’hora que dona una idea d’interés en la expansió futura mitjançant l’incorporació de nous socis ( estem pensant, una volta el volum de vendes sigui important, en incorporar-hi inclus al fabricant, del qual nosaltres som distribuidors).
En quan al producte ( cases de fusta), l’hem escollit per diferentes raons. Pensem que no podiem escollir un producte degran consum ( perfums, paraigües, mòbils,etc..), ja que es practicament imposible ser competitius donada la gran competència existen per part d’empreses d’ámbit geografic més gran, amb costos més baixos, degut al volum, sent el cost del transport minim en comparació al preu del producte.
En les cases de fusta no es dona aquesta circunstancia, ja que un competidor de fora d’Amposta ha de soportarels costos de transport dels materials que composen les

cases i ha de desplaçar els seus montadors, amb els consiguients costos de allotjament, dietes, plusos salarials, etc.
Per altra banda, el consumidor vol veure el producte i, en el nostre cas, no li fará falta desplaçar-se, cosa que si que pasa amb els competidors de fora d’Amposta. Hem de dir a més, que a Amposta només hem trobatuna empresa que treballe amb aquet tipus de producte.
Per fi, tot i que els negocis són per guanyar diners i, com a minim, s’han de poder mantindre, també ha influit en la nostra eleció del producte, el fet de que de tots els materials que s’utilitzen en l’actualitat, la fusta es l’únic que es natural i renovable, i el seu procés de transformació para la posterior utilització en la construccióes senzill i necesita molt poca energia, cosa que esta d’acord amb la nostra mentalitat ecològica.

1. PRESENTACIÓ DE L’EMPRESA I DEL PRODUCTE

A CASES DE FUSTA S.A ens dediquem a les persones. Per aquest motiu construim pensant en tot moment en les persones que hi viuran. A les nostres cases trobarás un execel.lent nivell de qualitat i confort. Som una empresa jove però amb una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Casa Madero
  • Casa de madera
  • Casas de madera
  • Casa De Madera
  • Caso cajas de madera
  • Control en casas de madera
  • Caso maderas modernas
  • Modelos Casas de madera

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS