CEBOLLA

Páginas: 3 (648 palabras) Publicado: 26 de abril de 2013
La cèl·lula vegetal...

En aquesta preparació hem pogut veure cèl·lules vegetals que hem tret de la pell d’una ceba.
Amb el microscopi hem pogut observar que les cèl·lules vegetals són moltdiferents que les animals, per la forma i la distribució bàsicament.
Una de les diferències que hem pogut trobar més fàcilment, sense haver-nos de fixar en orgànuls, ha sigut en que les cèl·lules vegetalstenen paret cel·lular. Ho hem vist amb rapidesa aquest detall ja que les cèl·lules vegetals són totes semblants, amb una forma geomètrica. A diferència de les animals podem veure que majoritàriaments’assemblen.
A més a més ens hem fixat en el nucli, que el tenen situat en un costat de la cèl·lula. Fent un resum, els elements que hem pogut diferenciar han sigut: El citoplasma, la membrana, la paretcel·lular i el nuclèol.La cèl·lula vegetal...

En aquesta preparació hem pogut veure cèl·lules vegetals que hem tret de la pell d’una ceba.
Amb el microscopi hem pogut observar que les cèl·lulesvegetals són molt diferents que les animals, per la forma i la distribució bàsicament.
Una de les diferències que hem pogut trobar més fàcilment, sense haver-nos de fixar en orgànuls, ha sigut en queles cèl·lules vegetals tenen paret cel·lular. Ho hem vist amb rapidesa aquest detall ja que les cèl·lules vegetals són totes semblants, amb una forma geomètrica. A diferència de les animals podemveure que majoritàriament s’assemblen.
A més a més ens hem fixat en el nucli, que el tenen situat en un costat de la cèl·lula. Fent un resum, els elements que hem pogut diferenciar han sigut: Elcitoplasma, la membrana, la paret cel·lular i el nuclèol.La cèl·lula vegetal...

En aquesta preparació hem pogut veure cèl·lules vegetals que hem tret de la pell d’una ceba.
Amb el microscopi hem pogutobservar que les cèl·lules vegetals són molt diferents que les animals, per la forma i la distribució bàsicament.
Una de les diferències que hem pogut trobar més fàcilment, sense haver-nos de fixar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CEBOLLA
  • La Cebolla
  • cebolla
  • Cebollas
  • Cebolla
  • la cebolla
  • La cebolla
  • La Cebolla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS