Cinemática De La Partícula

Páginas: 4 (831 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2013
Fonaments Físics de l'Enginyeria

E.T.I.M

1. Un projectil penetra en un medi resistent en x = 0 amb una velocitat inicial v0 = 270 m·s-1 i recorre 100 mm abans d'aturar-se. La velocitat delprojectil està definida per v = v0 - kx , on v s'expressa en m·s-1 i x en metres. Trobeu l'acceleració inicial del projectil i el temps que tarda en penetrar 95 mm en el medi resistent. 2. Dadesexperimentals indiquen que en la zona corrent avall d'un ventilador de persiana la velocitat de l'aire emes ve definida per v = 0.18·v0·x-1, on v i x venen donades en m·s-1 i m respectivament, i v0 és lavelocitat inicial de sortida de l'aire. Trobeu el valor de l'acceleració del aire a 2 m de l'aparell, i el temps que triga l'aire per anar des d'1 m de distància del ventilador fins a 3 m sabent que elvalor de v0 és de 3.6 m·s-1.

3. En una curs de relleus el corredor A entre a la zona de relleu de 20 m de longitud amb una velocitat de 12.9 m·s-1 i comença a reduir la seva velocitat. 1.82 s més tardpassa el bastó al corredor B i els dos abandonen la zona a la mateixa velocitat. Trobeu l'acceleració uniforme de cada corredor i dieu quan ha de començar a córrer el corredor B.

4. El bloc Bbaixa a una velocitat constant de 0.6 m·s-1. Trobeu la velocitat dels blocs A i C.

8

Fonaments Físics de l'Enginyeria

E.T.I.M

5. El bloc B baixa a la velocitat constant de 20 mm·s-1. Enl'instant inicial el bloc A puja amb acceleració constant a una velocitat de 30 mm·s-1. Pel temps 3 s el bloc C s'ha desplaçat 57 mm cap la dreta. Trobeu la velocitat del bloc C a l'instant inicial, lesacceleracions d'A i C i el canvi de posició del bloc A després de 5s.

6. Sobre una mola de 350 mm de diàmetre s'envia aigua de refrigeració a una velocitat inicial v0 que fa un angle de 6º amb lahoritzontal. Trobeu l'interval de valors de la velocitat inicial perquè l'aigua faci contacte amb la mola entre els punts B i C.

7. En el precís moment que el camió comença a anar enrere amb una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cinematica De La Particula
  • Cinemática De Una Partícula
  • cinematica de la particula
  • Cinematica de la particula
  • Cinematica de una particula
  • Cinemática de Partículas
  • Cinematica De Particulas
  • Cinematica De Particulas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS