Club Martinez Valls

Páginas: 2 (361 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2013
És un club de basquet que naix al bressol d'una escola local CP Martinez Valls, d'Ontinyent. Amb la voluntat d'un grup d'estudiants del mateix col·legi de voler practicar el bàsquet, amb la protecciód'un grup de pares i persones que havien estat vinculades al mon del bàsquet des de molt enrere.

Tot començà amb un grup de xics d'edat infantil, amb una alçada considerable que no volien jugar afutbol...i formen el primer equip del col·legi Martinez Valls. Aquest grup el formen Carlos Calabuig (actual component de senior masculí), Sergi Mollà, Xavi Martínez (actual segon entrenador delsenior masculi), Mario Tolosa, Tono Castelló,Rafa Micó..., comandat per Oviedo.

Un anys més tard, es formaran dos equips mes del mateix col·legi, com son un infantil, format per gent com Fernando Valls,Jorge Sempere, Jorge Esparza, Salva Soler (actual entrenador del club), Saül Salcedo (actual capità del senior masculi), i un aleví, format per jugadors com, Vicent Brotons(actual component de seniormasculí), Gonçalo Amador(actual component de senior masculí), Tono Amador(actual component de senior masculí), Jorge Soler(actual component de senior masculí), Jordi Tolsà, Nacho Valls,...

Anyrere any el club no para el seu afan per crèixer i poc a poc comença a ser un club dels que s'han de tenir en compte a tot arreu de la Comunitat Valenciana. Ja que els èxits han arribat: fases d'ascensde infantils, cadets, juniors i seniors. El club arriba a tindre uns 150 components.

Ara s'acaba de viure una de les millors experiències que s'han tingut al nostre club com ha sigut després de feruna de les millor temporades que es recorden del senior de martinez valls i de les que ja feia tems que no s'havien vist a Ontinyent, com és la fase d'ascens a 1a nacional. Amb un pavelló quepresentava unes gales espectaculars.
Hui per hui l'escola continua treballant amb un prebenjami, un alevi, dos infantils (masculí i femení), dos cadets, un junior i un senior en 1a Nacional patrocinat per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Martinez
  • Los martinez
  • Martinez
  • martinez
  • Martinez
  • Martinez
  • Martinez
  • Martinez

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS