Com explicar contes

Páginas: 4 (785 palabras) Publicado: 2 de junio de 2014
Sara Cone Bryant és una escriptora que va nàixer en 1873, és l’autora d’una extensa obra infantil. A més, ha publicat diversos llibres que han tingut gran èxit en el mon anglosaxó i aquests sempre escentren en la pedagogia infantil. Les seues obres originals estan en anglés i destaquen:
How to Tell Stories To Children (Com contar contes als xiquets)
Stories to tell the littlest ones(Histories per a contar als més petits)
Epaminondas and His Auntie (Epaminondas i la seua tia)
I am an American (Soc un americà)
The Burning Rice Fields (Els camps d’arròs cremats)
3. Partinformativa
3.1. Tema/es
El tema que tracta aquest llibre és, com per mig de la narració de contes els xiquets i xiquetes tenen interès per la lectura i els beneficis que açò els comportarà.
3.2. Resumdel contingut
En aquest llibre, l'escriptora ens ensenya com fer que un xiquet/a gaudi d'un conte, siga del gènere que siga, mitjançant la narració, ja que un xiquet o xiqueta prefereix una narracióo una representació a un conte llegit.
A més, ens explica amb les seues pròpies experiències com captar l'atenció d'un xiquet/a fent que no li semble avorrit. També, ens parla de la importància queté un narrador a l'hora de captivar l'interès d'un xiquet/a i de com en una narració influeix el to de veu, els gestos, els moviments, etc., sent la narració un art. Del narrador dependrà l'èxit o elfracàs d'aquesta narració. Cal tenir senzillesa a l'hora de narrar, tranquil•litat i entusiasme.
Al mateix temps, ens comenta algunes tècniques per a retenir l'interès d'un xiquet/a, i no esdistraga amb res. Parla dels contes que són adequats per a certes edats i del que els xiquets i xiquetes poden aprendre d'ells, depenent del gènere que siguen (de fades, burlescs,història...).
L'elecció decontes és primordial encara que si se'ls pregunta a ells/as quasi sempre triaran els mateixos. Entre les tècniques que ens recomana per a la narració està la d'abreujar un relat massa llarg o la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Com explicar contes
  • Cómo te explico?
  • Com explicar contes. sara c bryant
  • Cómo explicar la muerte a los niños
  • Como explicar este mundo
  • COMO EXPLICAR EL REINO DE DIOS
  • Como explicar el nacimiento de un niño
  • Cómo Explica La Muerte Epicuro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS