Com fer la introducció de teu tdr

Páginas: 2 (407 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2013
La primera vegada que vaig sentir parlar del treball de recerca va ser quan el va haver de fer el meu germà gran. Jo feia tercer d’ESO i més o menys ja sabia per on volia d’encaminar el meu futur,cap a la branca del científic. Tot i així, el tema del projecte em tocava de molt lluny i per tant no hi pensava; després de tres anys sóc aquí, apunt de començar segon de batxillerat i amb el temps asobre per acabar el projecte.
El procés per decidir el tema, per a la majoria de nosaltres (els alumnes), ha estat dur i bastant complicat. En el meu cas me’n vaig fer una idea després de veure unreportatge sobre Auschwitz i llegir llibres relacionats amb l’època nazi i tot el que va passar durant aquell temps. Allò que em va cridar realment l’atenció van ser els experiments que duia a terme enJoseph Mengele, el metge predilecte de Hitler. El meu objectiu era investigar la finalitat d’aquests experiments i com els duia a terme, però quan li vaig explicar a en **** (el meu professorassessor del projecte) em va dir que no em podria ajudar gaire i que no es sentiria còmode amb el projecte. Des del meu punt de vista, en Marcos és una persona molt empàtica; és per això que vaig decidir ferel canvi de tema, per a la comoditat d’ambdós. I el resultat que hem obtingut ha estat un tema va molt enfocat en l’embaràs.
Els meus objectius principals per aquest projecte són explicar una micala història de l’atenció al part, el procés hormonal i físic pel qual es passa en el moment de l’embaràs, abans i després; i també m’agradaria explicar una mica la reproducció dels mamífers per així“classificar-nos” i poder fer especial èmfasi al grup dels primats: el més proper als humans. Realment l’objectiu no és explicar-ho, sinó demostrar-me a mi mateixa que al final d’aquest projecte serécapaç de fer diverses entrevistes a tres dones diferents: dues mares, una d’elles que hagi tingut una criatura per cesària i l’altre part natural; i una matrona. I ser una entesa en el tema, entendre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ferida Como
  • Com fer un comentari de text
  • Protocol De Com Fer Un Llit
  • Com Fer Una Resenya
  • Com Fer Un Comentari De Text
  • Com Fer Una Pràctica De Laboratori
  • Com Fer Un Assaig
  • Com fer un projecte de recerca.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS