Comentario de poesia española

Páginas: 6 (1278 palabras) Publicado: 5 de septiembre de 2012
Introducció

En aquest treball ens preguntem com afecta la publicitat a les decisions dels infants.
Amb la intenció d’acotar la nostra investigació, vam acordar una franja d’edat, , tot establint que aquesta aniria dels quatre als nou anys.
Per al treball de camp, es va establir que aquest consistiria en entrevistes a nens i pares, enquestes, observació i anàlisi d’anuncis i un lecturaexhaustiva de llibres que analitzen la publicitat.
La qüestió era trobar els instruments que fa servir el creatiu publicitari per influenciar sobre les decisions dels infants. Quan vam començar a investigar aquest punt, ens vam adonar que el creatiu publicitari moltes vegades treballa també la influència sobre els pares, de tal manera que hi ha anuncis de joguets dirigits als pares (perquèaquests els comprin pels seus fills) i dirigits específicament als fills (perquè aquest mitjançant la súplica reiterada i constant) convencin els seus pares de que els hi comprin allò que “volen” (posem el “volen” entre cometes, perquè amb aquest treball analitzem precisament la fragilitat d’aquesta voluntat).
Centrant-nos en els resultats del treball de camp, em intentat respondre les preguntes queens vam formular en un principi:

-Hi ha publicitat dirigida als nens i nenes?
-Quan va adquirir el nen el poder alhora de decidir el que vol?
-Quins recursos utilitza la publicitat per atreure l’atenció dels infants?
- Com s’ha anat regularitzant la publicitat dirigida als nens?
- La publicitat s’encarrega de perpetuar els rols nen-nena?

Aquestes i d’altres preguntes són las que pretenemrespondre amb el treball que tenen entre mans.







Petita història de l’evolució de la publicitat dirigida als nens
Fins passada la Segona Guerra Mundial la publicitat dirigida als nens havia estat pràcticament nul·la, però després de la guerra la renda de les famílies va augmentar molt, i a causa d’això el consum va augmentar moltíssim. Amb l’augment del poder adquisitiu de lesfamílies els pares es podien permetre comprar coses per els fills, fins a tal punt que això esdevingué una cosa normal i molt freqüent en les famílies. A partir d’aquest moment els nens van prendre consciència de que si pressionaven als pares i els insistien en que volien que els hi compressin alguna cosa ells els hi compraven. Les empreses, en adonar-se que els nens eren un mercat on era molt fàcilvendre i que només calia persuadir als infants perquè desitgessin el seu producte van començar a fer publicitat dirigida a ells.













La publicitat dirigida als nens
-La publicitat subliminal
Són publicitat subliminal aquells anuncis que inclouen imatges o sons que van directament al subconscient, és a dir, burlant el filtre del conscient del receptor.
Hi ha almenys cincprocediments per crear missatges subliminals: 
1. Il·lusions visuals. Es creen mitjançant el joc entre línies i espai en blanc de tal manera que les línies componen unes figures i l'espai entre línies compon figures diferents.
2. Doble sentit. Es tracta de frases o imatges que aparentment tenen un significat pla però en realitat amaguen un doble missatge. De tots els procediments, és potser el mésutilitzat en publicitat. 
3. Emissions d’ultrafrecuència. Mitjançant la projecció d'imatges o àudio a gran velocitat, que no serien perceptibles sinó rastrejant imatge a imatge la pel·lícula o cinta. 
4. Llum i so de baixa intensitat. Serveixen per induir una percepció selectiva en el receptor, enfocant la seva atenció només cap determinats elements del missatge i passant per alt la resta. 
5.Ambientació de llum i so. Bé conduïda i sumada a la imatge, orienta la percepció dels receptors induint en ells les emocions que es desitgin. Són dos factors en tot missatge que normalment passen desapercebuts i tenen gran influència en l'efecte final.







-Recursos que utilitza
La personificació: Consisteix en atribuir qualitats humanes a objectes, aliments o animals.
La metàfora:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentari de Poesia
  • Comentario de poesia
  • Poesía Española
  • poesia española
  • Poesia española
  • Comentarios de texto poesía romántica
  • Comentarios a la poesía amorosa de Quevedo
  • Comentario Poesia 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS