Comparació guerra mexicana i la revolucio soviètica

Páginas: 4 (973 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2012
Revolució Soviètica-Guerra Mèxicana


Revolució Soviètica:

La Revolució rusa fou un de les més importants fets ocurreguts en la época contemporània. Les dos revolucions de 1917 es varendividir en dues grands parts: la caíguda del règimen tsarista anomenada Revolució de Febrer i la creació del primer estat socialista del món ,a la qual es va anomenar Revolució d’Octubre.
Políticament.el poble rus odiaba la dictadura del tsar Nicolau II. Les baixes que els rusos varen sofrir durant la Primera Guerra Mundial varen encara més la imtage del rei Nicolau. Socialment,els campesins estrobaven en un estat de opressió del qual es varen derivar una sèrie de revoltes i aixecaments.
La combinació dels diferents factors que esmentare ara, va ser el detonat perfecte per l’esclatament dela Revolució Rusa.
Causes econòmiques:
Las causas económicas de la Revolución rusa són en major part causa de la deuda de guerra que no podien pagar i també a causa de la mala gestió del tsar .Coma consequència es va produir una crisi agrària i industrial. Els preus varen pujar a cada vegada més mentre que els productes bàsics disminuien .
Causes socials:
Les causes socials de la Revolucióté el seu origen en els temps anteriors en els quals els pagesos es trobaven sotmesos sota el poder del tsar Nicolau. La Primera Guerra Mundial,va caussra gran descontent entre els combatents russos jaque els aliments eren pocs i perquè a cada vegada més eren un nombre més gran de soldats.Totes aquestes coses van causar un gran desànim entre el poble,el qual volia que essclatès la Revolució com méspront millor.
Causas polítiques:
El tsar Nicolau, va reprimir de forma violenta totes les revoltes fetes pels indigants de la guerra, les vagues i les protestes no eren admeses pel

rei, el qualignoraba el aixecament que es produiria en comtra d’ell.Un dels exemples més importants de la Rovolució rusa va ser el Diumenge Sagnant, una matança del poble provocada per l’exèrcit del rei.
A...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Revolució Soviètica
  • La Revolució Soviètica i l'URSS.
  • De la revoluci n mexicana a la segunda guerra mundial
  • Guerra sovietica
  • Guerra I Revolució
  • Revolucio mexicana
  • Comparació Entre Hume I Aristòtil
  • Heraclit i Parmenides: comparacio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS