Condor

Páginas: 6 (1289 palabras) Publicado: 19 de abril de 2010
ANÀLISI ACTIVITATS DE MÀRKETING

Descripció d’activitats de Màrketing

PRODUCTE I PREU

Als inicis de Cóndor, els únics productes que es fabricaven eren mitjons per a nens i rebeques. L’empresa, ràpidament es va fer un lloc al mercat i va començar a produir més per a poder atendre a la gran demanada que els hi anava arribant. Més tard, al veure la gran acceptació que tenien els seusproductes, van decidir començar a fabricar mitjons per a persones més grans i mitges per a dones. També van decidir obrir una altre línia de productes, i començar a fabricar complements de vestir com ara bufandes, guants, gorres,..., que de seguida van tenir una gran acceptació al mercat i es van vendre molt bé.
Per a Cóndor però, el més important que hi ha es poder oferir a tots els seus clients unproducte de molt bona qualitat i amb un servei excel•lent. Aquest fet es el que creuen que els diferencia de la competència, ja que segons ells, una vegada t’has acostumat als serveis i productes Cóndor, es molt difícil canviar de lloc de compra, ja que a cap altre lloc trobaràs una qualitat i un servei tan bons com els seus.
Per aquest precís motiu, els dirigents de Cóndor no els preocupa que lamajoria de competidors venguin els seus productes més barats que ells, perquè segons ells, el preu el marca el propi consumidor. A aquest, no li farà res pagar una mica més, si a canvia obté un producte d’una qualitat immillorable, i amb un servei que no deixa cap queixa. E preu doncs, es mesura valorant tots els costos que ha tingut l’empresa en la fabricació del producte, i deixen en mans delconsumidor decidir si prefereixen qualitat i bon servei o un preu molt reduït.
En tot cas, per poder combatre l’amenaça que suposa el marcat asiàtic i el seu baix preu, l’empresa ja fa temps que ha trobat la manera de fer-li front. Ha instal•lat fabriques a la Xina que produeixen mitjons de format senzill i que l’empresa ven a un preu molt més reduït que els altres. D’aquesta manera, tenen productesde bona qualitat, i d’altre de no tan bona qualitat, però que poden vendre a un preu molt més baix.
Per últim, l’empresa també fa diferents descomptes als seus clients. Per això, utilitza la política de que com més comandes faci un client, més gran es el descompte que li fan. A part d’això també té un descompte fix que es tracte d’un 10% als clients que els i compren el producte per desprèstornar-lo a vendre. Així, com que la gran majoria de clients que tenen són d’aquest tipus, s’asseguren que els i comprin a ells i no a altres.

VENDES

El sistema de vendes que utilitza l’empresa Cóndor és el següent:
Cada any fan dues convencions on es reuneixen tots els comerciants que l’empresa té repartits pel món. Allà el primer que fan es mostrar els nous productes que l’empresa oferirà almercat. Es tracten de col•leccions amb més de 30000 variants, que són comentades per tots els integrants de la convenció, i aquests valoren si en els seus punts de venta, aquestes variants tindran èxit o no. Un cop ensenyada tota la col•lecció, es fa un repàs de totes les vendes que cada un dels comerciants ha fet, i es comparen amb l’objectiu de vendes que cadascun tenia mercat a l’inici del’any. Es premia els 5 comerciants que més vendes han fet amb relació al sector que tenien.
Una vegada finalitzada la convenció, on el final tots els comerciats donen idees que han pogut tenir per millorar el servi o oferir nous productes, aquests agafen els catàlegs de la nova col•lecció i se’n tornen cap al seu lloc de venta, que cadascú te assignat.
En aquest moments, l’empresa Cóndor fabricaproductes per moltes empreses de Catalunya, entre elles el Corte Ingles com a més destacada, i amb un volum de comandes més gran. També fabrica per empreses d’Espanya i en el mercat internacional, de moment esta treballant a Aràbia Saudita, Estats Units, Portugal i Suïssa, on fa molt poc s’ha posicionat com a líder de vendes en mitjons per a nens. Actualment guanyen amb exportacions entre 1 i 5...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Condor
  • El Condor
  • Condores
  • El condor
  • el condor
  • Condores
  • condores
  • El condor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS