constanti resumen

Páginas: 4 (951 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2014
MEMÒRIA CONSTANTÌ
1. FITXA IDENTIFICATIVA DE L’ACTIVITAT.
-Tipus d’activitat: Visualització i comentari sobre una Pel·licula
-Títol: Constantí el Gran
-Ponents: Miguel Requena i Antonio Lledo-Lloc i hora: Sala de conferències de la Facultat de Geografia i Història, 17:00 h.

2. RESUM DE L’ACTIVITAT:
Primer de tot, els ponents ens han fet una xicoteta presentació de l’activitat i del seudesenvolupament i seguidament hem vist la pel·licula.
Està basada en un episodi de la vida de Constantí, que va ser un període d'inestabilitat a causa de les invasions dels pobles bàrbars i elsconflictes interns dins l’imperi. La pel·licula comença amb Constantí lluitant a les galies, on torna cap a Roma per contraure matrimoni amb Fausta, germana de Magensi i filla de Maximià,
Pel camí te unprimer encontre amb els cristians, els quals els ajudaran després d’una asalt sofrit per tal de eliminar-lo, durant el camí cap a Roma. Contrau matrimoni amb ella i una volta allí veu la crueltat ala que són sotmesos els cristians per part de les autoritats romanes, ja siguent patent la mala relació amb Magénci, el qual vol ser emperador de Roma. Torna a la Galia on es reuneix amb el seu pareConstanci el qual abans de morir el proclama hereu seu, l’exercit el proclama august de la galia. Finalment, ens mostra l’enfrontament militar amb Magénci a les portes de Roma, Constantí el dia anteriora la batalla té una visió divina on li apareix la creu i li vaticina que serà el guanyador.
Magénci serà derrotat i Constantí es proclama vencedor. Per últim, cal dir que la religió cristiana tambéjuga un paper important en la pel·lícula, ja que es veu la seua persecució i també la seua aceptació per les lleis romanes.
Una volta finalitzada la pel.lìcula, es fa un descans de 10 minuts i esprossegueix amb la ponència de Lledo:
Pertany al gènere conegut com “Peplum”, basades en la història Antiga, el qual ha sigut molt nombrós i ben tractat pel cine (400 títols). Cal dir, que el cine...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Independencia de mexico resumen del resumen del resumen del resumen del resumen del resumen del resumen.....
  • resumen resumen
  • EL RESUMEN DEL RESUMEN
  • resumen del resumen
  • Resumen
  • Resumen
  • Resumen
  • Resumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS