de todo

Páginas: 2 (474 palabras) Publicado: 5 de junio de 2013

AUTOR:
Joan Brossa va néixer a BCN al 1’ de gener de 1919 i va morir a Barcelona el 30 de desembre de 1998, va ser un poeta català per al que l’hi agradaven tots els generes(literari, escènic,visual…). Des de molt petit va tindre un interès per aquest gènere i pel seu component de màgia i sorpresa. Va publicar uns 80 llibres de literatura i va ser galardonat amb el premis lletra d’or al1981 Ciutat de Barcelona (1987), Medalla Picasso de la Unesco (1988), Nacional de Artes Plásticas (1992), Medalla de Oro al Mérito en las Bellas Artes (1995) i Nacional de Teatro de la Generalitat deCatalunya (1998). Era membre d'honor de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Introduccio
Aquest poema va estar escrit al 1980 el poema ECO es una reflexió que fa l’autor sobre la vida i elsentit. En el poema hi trobem moltes preguntes retòriques, paral·lelisme com per exemple I aquesta taula? I aquest balancí? polisíndeton com per exemple quan utilitza

La primera estrofa l’autores pregunta molt perl sol i la lluna que thotom ho podem veure i respondre sobre aixo i despres explica la mala sort que ha tingut en pere de ser com es.

La segona estrofa continua fent preguntesamb la intencio de fer veure que la vida es mes fácil del que ens pensem i que som nosaltres els que la compliquem como per exemple quan diu (i aquestes canyes? I questes arrels? ) i de resposta diudons no son mes que canyes i arrels… en aquesta estrofa cal remarcar l’us de la vocal i que es polisíndeton.

La tercera estrofa, l’autor continua fent preguntes amb la mateixa finalitat que abans,però ara mena a una cosa que no podem observar, la saviesa. En el primer vers d’aquesta estrofa veiem un paral·lelisme, i també veiem una anàfora exemple aquesta i aquestes.

Finalment, dona unconsell al lector de que nosaltres som com som i ens hem d’acceptar a nosaltres mateixos. En aquests dos versos veiem una concentració filosòfica del poema i es la conclusió a totes les seves preguntes....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Todo de todo
  • Todo es uno uno es todo
  • Todo A Todo
  • todos y todas
  • de todo todo
  • Todo Todo
  • Todo Todo.
  • todos y todos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS