Diari ec

Páginas: 7 (1540 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2011
DIARI D’EXPRESSIÓ CORPORAL

Dilluns 7 de març 2011
Primer sessió.
Primera sessió de contacte amb l’expressió corporal i d’una presentació més profunda i íntima dels nostres companys (saber quin país els hi agradaria ser, quina fruita, quin color, etc). També, per començar, ser avaluats pels companys i saber quines qualitats bones tenim.
Aquesta activitat és bona per autoavaluar-se a unmateix i dir al company qualitats bones que té. Ens fa pensar en les coses possitives dels altres i sempre és agradable que et comuniquin les teves. És una activitat que pot reforçar les relacions afectives entre els alumnes i, permeten conèixer millor als companys de classe, els seus gustos, desitjos, etc.

Divendres 11 de març 2011
Segona sessió.
Recordem la sessió anterior i representem ambmímica els colors, les fruites, els països, etc., que es van dir.
Desprès, individualment, repartits per l’espai, comencem a caminar lentament mostran timidesa, el cos arropit, etc. A poc a poc i progressivament, caminem més ràpid, aixaquem el cap i la mirada, somriem als companys, ens sentim més segurs i segures, etc.
La següent activitat és semblant a l’anterior, però aquesta vegada representemsentiments, emocions i sensacions. Per exemple, la por, el poder, els nervis, la ràbia, l’amor, etc. Ens expressem per l’espai lliurement, deixant-nos anar, expressant el que sentim en cada ocasió, ens deshinibim. Depenent de cada estat d’ànim, els nostre cos i actitud es comporta d’una manera diferent, respirem diferent, ens movem més ràpids o més lents, amb angoixa o alegria, etc.
Aquest“escalfament” ens serveix per fer la part principal de la sessió: les màscares blanques. Per grups de tres escollim dos de les sensacions que em estat representant i les ensenyem a la resta del grup classe. Desprès, servirà per fer una activitat del facebook en la qual haurem d’analitzar la postura corporal d’un dels grups (posició de les mans, de les cames, del tronc, etc.).
Tristesa, timidesa, orgull,supèrbia, por, sorpresa, fàstic, seducció, provocació, agressivitat, compassió, generositat, sinceritat, autoritat, dolor, nervis, inseguretat, enfadats.
Dilluns 14 de març 2011
Tercers sessió.
Ens grups de 4 persones ens escoltarem entre nosaltres. Quan fem aquest tipus d’exercisis ens serveix per posar-nos més en la situació dels altres i fer l’esforç d’entendre’ls una mica més i, a la vegada,aprenem a expressar-nos nosaltres a als altres.
Al final de la sessió ens fem massatges amb un company/a amb una pilota de tennis per tot el cos, de panxa enlaire i de panxa al terra. Ens relaxem i ens deixem relaxar pel company que ens està fent el massatge.

Divendres 18 de març 2011
Quarta sessió.
En rotllana diem el nom del company/a de l’esquerra i desprès el de la dreta. Fem el mateixdurant una estona però diem el nom actuan: seduint, renyant, cridant, etc.
Desprès fem, per parelles, el joc de l’iman (un de la parella és l’iman i l’altre el ferro. No es poden tocar). Hem de practicar una estona perquè és una activitat que grabarem. Seguint el ritme de la música (lent) triem tres parts del cos que utilitzarem d’iman (el braç, l’esquena i el peu). Desprès, un de la parella ésl’iman i l’altre el segueix. Treballem la coordinació, complicitat, la concentració i la creativitat. Per grabar, ens ajuntem tres parelles per fer un iman múltiple.
Les coreografies que surten amb aquest exercici tant senzill són molt maques i originals. Sobre aquesta activitat de l’iman fem una fitxa que s’haurà d’entregar en la pròxima sessió.

Dilluns 5 de març 2011
Cinquena sessió.
Zip, zap,boing. En rotllana i per grups fem el joc del zip, zap, boing per activar-nos.
Desprès, per parelles, un es deixa portar per l’altre de tal manera que es pot experimentar en les movilitats de l’altre, moure el cap, les cames, etc. L’altre s’ha de relaxar completament perqué l’altre pugui fer a la seva manera.
Per acabar la sessió fem un exercici de mobilitat facial. Experimentem amb la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ec
  • Ec
  • Ec
  • ec
  • Ec
  • diseño de un multietapa ec-ec
  • Ec. pol.
  • Integracion Ec

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS