Diario de ana frank

Páginas: 4 (906 palabras) Publicado: 27 de agosto de 2012
RESUM:
Aquest diari ens l'explica ella mateixa, Ana Frank ens relata la seva vida abans i durant la guerra a Holanda des del 1943, i ens explica els seus sentiments i emocions en forma de cartes.Abans de la guerra, ella vivia en una casa normal i anava a l'escola com tots els nens, però amb la guerra es van haver d'amagar perquè eren jueus, i als jueus que trobaven els enviaven a camps deconcentració i els ficaven en cambres de gas.
Per tan Ana, la seva família i uns coneguts, van refugiar−se en un amagatall de darrere de l'oficina del pare de l' Ana.
Pel seu aniversari, li van regalarun diari, al qual ella va nomenar Kitty, i dia rere dia explicava a la seva amiga Kitty totes les seves pors i preocupacions, com ara el seu temor a que els alemanys descobrissin que estan tancats enaquella casa i els enviessin a camps de concentració.
En el refugi, vivien en molt males condicions higièniques, i el racionament d'aliments que els hi portaven era molt poc i per tan eren propensos aqualsevol malaltia. Allà, l' Ana està molt unida al seu pare que sempre la defensa, en canvi, no es porta gaire bé am la seva mare que sempre anima i defèn a la seva germana, Margot.
Després d'estarmig any en el refugi, es va unir el doctor Durssel, el que va fer que encara estiguessin pitjor. Ana, per passar el temps, es passa els dies estudiant, sobretot mitologia grega i romana, fa arbresgenealògics i retrats d'estrelles del cinema. Però, encara que ella no s'avorria, no li agradava està allà dins sense poder caminar, ni anar al lavabo.
Encara que entre la família dels Frank i la delsVan Dame hi havia discusions, Ana es comença a enamorar de Peter, i a ell li va molt bé perquè com que se sent sol, d'aquesta manera, té algú amb qui parla allà dins, i finalment s'acaben enamorantl'un de l'altre.
L' Ana li explica tot a la Kitty, ja que al seu pare no s'atreveix i no confia en la seva mare.
Aquí acaba el diari escrit per Ana Frank, però gràcies a investigacions, sabem la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen el diario de ana frank
  • Resumen "el diario de ana frank"
  • Resumen del diario de Ana Frank
  • El diario de Ana Frank
  • Ensayo El Diario De Ana Frank
  • El diario de Ana Frank
  • El Diario De Ana Frank
  • El Diario De Ana Frank

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS