dinamica grupal

Páginas: 3 (666 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2013
FITXA D’ACTIVITATS
- NOM DE L’ACTIVITAT:
TOCAR I ENDIVINAR
COL·LECTIU DESTINATARIS:
Aquesta activitat es pot portar a la pràctica amb diferents col·lectius, ja que és un dinàmica molt senzillai no fa falta una gran capacitat d’entendiment i de realització.
Cal destacar que segons el tipus de col·lectiu es poden triar una característiques de desenvolupament mes facils o més complexes peradaptar-lo a les capacitats de cada grup, agafant objectes o textures diferents. Així doncs, per exemple es podria realitzar amb nens/es amb discapacitats, potenciant la seva activitat sensorialdescobrint diferents textures i saber diferenciar-les ja que per les sebes condicions els hi pot ser més dificil que a altres persones. També es pot portar a terme amb nens i joves sense deficiències jaque és una bona manera d’experimentar noves sensacions mitjançant el sentit del tacte. D’altra banda, també es podria realitzar amb persones grans, per el mateix motiu. Així doncs, és una dinàmica queofereix un ventall prou ampli per poder realitzar-la amb diferents col·lectius.
El nombre aproximat de participants adequat seria entre 10 i 15 persones.
OBJECTIUS A ASSOLIR: (REDACTAR EN INFINITIU)Augmentar la conciència sensorial.
Diferenciar diferents textures/objectes
Experimentar noves sensacions.
Exercitar la memòria.
Gaudir de l’experiència



DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT:Per iniciar l’activitat cal de separar el grup per parelles, i tenir dues caixes plenes d’objectes per igual, com per exemple; una galeta, un mocador de paper, una pastanaga, una goma d’esborrar, unllapiç, un moneda, o qualsevol altre objecte mes fàcil o més complicat, depenent del tipus de col·lectiu.
L’ encarregat de l’activitat solicita a cada una de les parelles que passin per les caixes atocar els objectes(amb els ulls tapats amb un mocador) i deixarà 3 minuts per parella.
Quan totes les parelles han passat a tocar el que es troba dins de la caixa, l’ encarregat els hi donarà un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dinamicas grupales
  • Dinamicas Grupales
  • dinamicas grupales
  • Dinamica grupal
  • Dinámicas Grupales
  • Dinamicas Grupales
  • Dinamica grupal
  • Dinamica grupal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS