Dinàmica

Páginas: 5 (1056 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2011
INTRODUCCIÓ:
L'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona organitza anualment les Jornades Recreatives per donar suport a les accions de dinamització que desenvolupen molts municipis de la província durant el període escolar.
Les Jornades ofereixen als nens i nenesla possibilitat de realitzar activitats esportives en un entorn natural i els permeten conèixer activitats poc habituals odesconegudes pel fet que es duen a terme en un medi diferent del que freqüenten.

L’ajuntament, juntament amb l’escola pia de sarrià s’han organitzat per dur a terme a la ciutat de Barcelona unes olímpiades a les quals paritciparàn nens de 5è i 6è de primària de les escoles situades per la zona de Mundet.

L’objectiu d’aquestes olimpiades és freqüentar l’esport en els més petits de la casa i crearun Día de l’esport que intenti ser reconegut com a tal.
També és important la relació interescolar de les zones per coneixens una mica més tots en un acte on la diversió i l’esport són les dues paraules que resumiríen el dia.

Doncs, tindrem un grup de voluntaris concrets que just han acabat el grau superior d’activitats físiques i están totalment capacitats per albergar un total de més de 400esportistes de totes les escoles de la zona.

Apart de les olímpiades com a terme específic també volem albergar un berenar conjunt amb coca i xocolata perquè el dia acabi l’ho més rodó posible i els nens es vaguin amb ganes de repetir aquesta diada.

LLOC I POSSIBILITATS:

Les jornades recreatives es faran al velodrom d’horta.
Està situat al lateral de ronda sortint direcció Hospitalet.L’instal•lació compta amb un molt bon servei d’infraestructures. És el velòdrom amb el qual es van fer les olimpiades del any 1992.
Tant velòdrom i exteriors és una zona amplíssima i molt poc densa amb la qual es pot treballar molt bé amb nens perquè tens molta visibilitat i es difícil que pugui haver-hi accidents.

El poliesportiu i velòdrom conta amb les següents característiques:

- Pista defútbol 7 mitjanament extensa amb una moqueta de gesta artifical en la qual es poden dur diferents activitats d’atletisme com els diferents llançaments i salts.
- Pista de bicicleta indoor en la qual no farem servir en cap activitat ja que te una inclinació i una estructura en què el nen no esta acostumat i pot haver-hi accidents i danys forts encara que fem servir casc.
- Circuit agilitat a radereles graderies amb el qual es pot treballar sense perill perquè hi han unes xarxes que el limitan.
- Servei d’aparcament privat per a busos, tot i què les escoles que participen a l’activitat han de ser dels alrededors i no els hi farà falta l’ús de transport.
- Diversos camins circular per dur a terme la carrera de muntanya i la bicicleta tot terreny. Són camins de dificultat molt fácil quetenen una dirección única i circulant.
- Vestuaris per canviar-nos i fomentar l’higiene entre els nens.

Espais

Els espais que utilitzarem per dur a terme la jornada recreativa són els següents:

Circuit de bbt anomenat “els perers”: Circuit tancat que donà justa al darrere del velodrom d’horta I va cap a la muntanya fent un circuit tancat finaltzant per la universitat de Barcelona depsicologia acabant al velòdrom mateix.

Tot i això delimitarem el circuit amb unes indicacions o marques que estarn penjades pels arbres. El circuit fa un total de 500 metres i es visible desde el punt d’inici tota la volta així que els tècnics podem estar al cas de tot el que pasa dins el circuit i donar ajuda si s’escau en cas de caiguda.

Velòdrom: en el velòdrom es duran a terme les activitatsd’atletisme com el salt de llargada salt d’alçada, cursa dels 100 metres tanques i els 100 metres llisos.

Part peatonal i jardí fora del velodrom: La volta exterior del velodrom es una bona situación per la qual fer les proves d’atletisme de resitència, com es el cas dels 1000 metres i els 400 metres.

Zona exterior pista de bicicleta: A radere les grades hi han unes zones per les quals es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dinamicas
  • Dinamica
  • Dinamica
  • Dinamicas
  • Dinamicas
  • Dinamica
  • Dinamica
  • Dinamica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS