domotica

Páginas: 2 (476 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2015
TREBALL DOMÒTICA
Qüestions i web grafia:
1.Què entens per domòtica?
La domòtica es un conjunt de sistemes capaços d’automitzar un habitatge, per millorar la gestió econòmica, energètica i delbenestar.
WEB:
ca.wikipedia.org/wiki/Domòtica
2.Explica el funcionament dels següents sistemes presents a un habitatge amb domòtica:
+ Gestió energètica ( Ex: Cuina domòtica)
Els electrodomèsticsde la cuina estan integrats en una xarxa local, a la mateixa vegada la xarxa local esta connectada a internet, així es poden programar el seu ús, també detectar averies, i també des de un dispositiumòbil es podien controlar.
+ Seguretat ( Ex: Càmera de vigilància)
Si hi ha una càmera com sensors d’aquesta estarien connectats a un ordinador, aquest ordinador rebria informació de la càmera i sidetecten alguna cosa, s’enviaria una senyal al ordinador i l’ordinador l’enviaria a una alarma i al mòbil de l’usuari, fins i tot podria trucar a la policia.
+ Comunicacions ( Ex: Comunicació i oci)De la mateixa vegada que la cuina tenia la seva xarxa local, es podia allargar aquesta xarxa fins a tota la casa, es podrien compartir sense la necessitat d’internet arxius multimèdia a tots elsordinadors de la casa ubicats a qualsevol lloc, aquesta xarxa podria ser amb cable o sense cable, es a dir, (alambrica, o, inalambrica), les connexions sense cable son mes fàcils per a una casa, així ensestalviem el cablejat.
+ Comoditat i accessibilitat ( Ex: Integració dels sistemes)
Per que la domòtica funcioni, els electrodomèstics i càmeres de seguretat, etc.. tenen que estar connectats a unaxarxa, ja sigui alambrica o inalambrica, abans es feia servir uns dispotius anomenats WebPad’s per controlar-ho tot, però ara amb un ordinador normal es podria controlar la domòtica de la teva casa.http://www.consumer.es/web/es/economia_domestica/servicios-y-hogar/2005/04/29/141605.php
3. Anomena i explica exemples pràctics d’aplicació de la domòtica.
Es pot utilitzar per gestionar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Domótica
  • Domotica
  • Domotica
  • Que Es Domotica
  • Domotica
  • domotica
  • la domotica
  • LA DOMOTICA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS